Κερδίστε ένα τραπέζι στο Guzel για αυτή την Παρασκευή!
Exodos

Κερδίστε ένα τραπέζι στο Guzel για αυτή την Παρασκευή!

Το Gossip-TV προσφέρει στους αναγνώστες του ένα τραπέζι με μπουκάλι για 4 άτομα, σε ένα από τα πιο hot στέκια της Αθήνας, στο club Guzel αυτή την Παρασκευή!

Δηλώστε εδώ συμμετοχή και πάρτε μέρος στην κλήρωση!

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαγωνισμός για μια πρόσκληση για τραπέζι με μια (1) απλή φιάλη αλκοολούχου ποτού για τέσσερα (4) άτομα στο club Guzel.

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2012, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ " (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο " DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIΑ" η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό – δημόσια προσφορά για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.Gossip-TV.gr.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων αυτού θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στoν οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.Gossip-TV.gr ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου, της κλήρωσης και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου www.Gossip-TV.gr που έχουν ολοκληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην ανωτέρω φόρμα συλλογής στοιχείων και θα κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το κάθε πρόσωπο μόνο μία φορά και τυχόν πολλαπλές συμμετοχές θα προσμετρούνται ως μία. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.Gossip-TV.gr καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των εταιρειών του Ομίλου DPG GROUP OF COMPANIES.

2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του www.Gossip-TV.gr καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα στοιχεία της φόρμας που θα συμπληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα: ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πόλη διαμονής.

4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Το δώρο που προκηρύσσεται είναι μία (1) πρόσκληση για τραπέζι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012, για τέσσερα (4) άτομα με μία (1) απλή φιάλη αλκοολούχου ποτού που προσφέρει η Εταιρεία «Guzel» και των οποίων η συνολική αξία ανέρχεται στο ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ.

5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Τρίτη 23/10/2012 ώρα 12:00 μμ, έως την Πέμπτη 25/10/2012 ώρα 14:00 μμ.

6. Ανάδειξη νικητή του διαγωνισμού: Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί με κλήρωση. Ο νικητής θα κερδίσει μία (1) πρόσκληση για τραπέζι για τέσσερα (4) άτομα με μία (1) απλή φιάλη αλκοολούχου ποτού που προσφέρει η Εταιρεία «Guzel».

7. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης του νικητή του διαγωνισμού: Ο δικαιούχος θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 14:30 μμ στα γραφεία της Εταιρείας. Τα αποτελέσματα θα εξαχθούν από την κα Γαβριέλλα Ζαφείρη, η οποία και συντάσσει και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα. Σε περίπτωση κωλύματος η κα Γαβριέλλα Ζαφείρη αντικαθίσταται από πρόσωπο που ορίζεται από την εταιρεία.

8. Το δώρο είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του.

9. Ειδοποίηση νικητή – δικαιούχου του δώρου. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί από την ΕΤΑΙΡΙΑ με email που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό, για να παραλάβει το δώρο του.

10. Παραλαβή δώρου. Ο δικαιούχος που κληρώθηκε θα μπορεί να προσέλθει στο club «Guzel» (Λ.Kηφισίας 10-12 , Μαρούσι AGORA CENTER), συνοδευόμενος από τρία (3) (συνολικά 4 (τέσσερα) άτομα), όπου θα έχει γίνει κράτηση στο όνομά του την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012. Τα στοιχεία του θα επιβεβαιωθούν με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατήριου.

11. Τύχη προσφοράς – δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής η δημόσια προσφορά – δώρο θα μείνει αδιάθετο.

12. Συναίνεση του νικητή σε διαφημιστική προβολή. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στο site του ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι δηλώνουν ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολή (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

13. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς .

14. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.Gossip-TV.gr καθ' όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

15. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved