Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη συναυλία των «Depeche Mode»
Exodos

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη συναυλία των «Depeche Mode»

Οι «Depeche Mode» έρχονται στην Ελλάδα μετά την ακύρωση της τελευταίας στιγμής της συναυλίας που επρόκειτο να δώσουν τον Μάιο του 2010 στην Αθήνα.

Το συγκρότημα αποφάσισε να αποζημιώσει τους Έλληνες θαυμαστές τους συμπεριλαμβάνοντας τη χώρα μας στους σταθμούς της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο από την Ευρώπη. Οι «Depeche Mode» θα βρίσκονται ολοζώντανοι στη σκηνή του Terra Vibe, στη Μαλακάσα, στις 10 Μαΐου του 2013.

Είναι η πρώτη μεγάλη ξένη συναυλία που ανακοινώνεται για το 2013 και κατά πάσα πιθανότητα η μεγαλύτερη της νέας χρονιάς. Γιατί πρόκειται για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής στην Ιστορία, που δημιούργησε νέο ήχο και κατά τη διάρκεια της 30ετούς και πλέον δράσης του έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατ. αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, όπως αναφέρει το «Έθνος» η έναρξη της οποίας θα συμπέσει και με την κυκλοφορία του νέου, 13ου άλμπουμ της καριέρας τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη, θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, για να συνεχίσουν με συναυλίες στη Βόρειο Αμερική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved