Exodos

Νίνο-Αργυρός-Δημητρίου: Βρεθήκαμε στις πρόβες του REX λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

 Ο Νίνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου ενώνουν τις φωνές τους και υπόσχονται ν’ ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο της νυχτερινής ζωής της Αθήνας. Εμείς, «τρυπώσαμε» στις πρόβες τους στο «Rex» λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα και σας μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε.

Η Άντζελα Δημητρίου φανερά ανανεωμένη καθόταν με τους συνεργάτες της και περίμενε υπομονετικά να ξεκινήσει την πρόβα της. Ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο πιο πέρα σ’ έναν καναπέ συζητούσαν για το πρόγραμμά τους. Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου κατά την διάρκεια της πρόβας τους, τους έδωσε τις συμβουλές της και εκείνοι την παρακολουθούσαν προσεκτικά.

Ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλοί φίλοι και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία τους. «Με το Νίνο είμαστε φίλοι και θέλαμε εδώ και αρκετό καιρό να συνεργαστούμε. Φέτος, ήρθε η στιγμή σ’ έναν πολύ όμορφο χώρο όπως είναι το Rex. Μας εμπιστεύτηκαν τον χώρο για να δείξουμε την φιλία μας στον κόσμο, να δέσουμε τα τραγούδια μας και να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα με βάση την διασκέδαση του κόσμου, με χαμηλές τιμές», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο γιατί κάνουμε καθημερινή παρέα και έχουμε βγάλει πολύ ωραία ατμόσφαιρα εδώ. Αυτός ο ιστορικός χώρος είναι από το ’34 και τα σκηνικά υπάρχουν από τότε και δεν υπάρχει λόγος να τα βγάλουμε. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή με ατμόσφαιρα και ωραία τραγούδια».

Όσον αφορά στην συνεργασία τους με την Άντζελα Δημητρίου, ο Νίνο αρκέστηκε ν’ απαντήσει μόνο με μια φράση: «Σεβασμός στην ιστορία» και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τόνισε: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι τόσα χρόνια στον χώρο και έχει μεγάλα τραγούδια και έχουμε να πάρουμε πράγματα από την εμπειρία της».

Η Άντζελα Δημητρίου έπειτα από αρκετά χρόνια επιστρέφει στο Rex και νιώθει συγκινημένη. «Το Rex είναι ένας χώρος πολύ ιδιαίτερος. Έχω ξανά συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία και τώρα νιώθω ένα περίεργο δέος που μετά από τόσα χρόνια ξανά γυρίζω στον ίδιο χώρο, ο οποίος έχει να δώσει στον καλλιτέχνη πολλά πράγματα», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου και συνέχισε για την συνεργασία της με το Νίνο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Είμαι με δυο νέα παιδιά, με πολύ καλές φωνές. Τα λατρεύω και τα δυο και θα έχουμε έναν άψογο χειμώνα».

- Πώς προέκυψε η συγκεκριμένη συνεργασία;

«Προέκυψε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπό μου ο κύριος Μαροσούλης. Το να είσαι guest σ’ ένα σχήμα είναι το πιο σημαντικό σήμερα για τις εποχές που ζούμε. Και οι εποχές είναι πολύ δύσκολες»

Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Λυπάμαι», όπου την μουσική υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και τους στίχους ο Νικόλας Νικολάου. Η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο παρελθόν είχαν μια διαφωνία, αλλά η τραγουδίστρια φαίνεται ότι το έχει ήδη ξεχάσει. «Δεν είχαμε καμία διαφωνία, απλά είπε την γνώμη του και πιστεύω ότι κάθε καλλιτέχνης πρέπει να λέει την γνώμη του χωρίς φόβο και χωρίς πάθος».

Αν και προσπαθήσαμε να μάθουμε τι ρούχα θα φοράει, η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει, αφού θέλει να κρατήσει σε αγωνία τους θαυμαστές της μέχρι αύριο που είναι η πρεμιέρα. Ωστόσο, εμείς μάθαμε ότι κατά την διάρκεια του προγράμματός της θα φοράει μακριά μαύρη τουαλέτα με δαντέλα σε styling Πάνου Σταυριανού.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής τους πρόβας, μας έδειξαν και ένα μικρό δείγμα για το τι πρόκειται να δούμε. Η Άντζελα Δημητρίου ερμήνευσε τρία τραγούδια , ανάμεσά τους και το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» όπου ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός την αποθέωσαν και φώναζαν «κι άλλο, κι άλλο». Στην συνέχεια στο stage ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αφού πρώτα μίλησε με τους μουσικούς του , ερμήνευσε την νέα του επιτυχία «Ποτέ ξανά». Τέλος, ο Νίνο μας έδωσε μια μικρή γεύση από το νέο του τραγούδι «Κοινός παρανομαστής» και το «Αν θεός γινόμουν για λίγο».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved