Το Gossip-tv σας στέλνει στο Rex το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Exodos

Το Gossip-tv σας στέλνει στο Rex το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Το Gossip-tv σας στέλνει στο Rex το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

Νίνο

Κωνσταντίνος Αργυρός

Guest Άντζελα Δημητρίου

Κάντε Like στη σελίδα του Gossip-tv στο Facebook και πάρτε μέρος στην κλήρωση για 20 διπλές προσκλήσεις με ποτό!

Νίνο - Κωνσταντίνος Αργυρός: Δύο διαφορετικά μουσικά ρεύματα, δύο παράλληλοι μουσικοί κόσμοι στην πιο φρέσκια και νεανική τους μορφή, δίνουν τα χέρια και μας χαρίζουν το πιο διασκευαστικό πρόγραμμα της Αθήνας.

Άντζελα Δημητρίου: Μια γυναίκα-σύμβολο. Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μια δυνατή φωνή, σταθμός στην νυχτερινή διασκέδαση.

Οι μοναδικές μουσικές εμφανίσεις από τον καθένα ξεχωριστά αλλά και τα ανατρεπτικά ντουέτα τους θα δημιουργήσουν ένα άκρως κεφάτο και θεαματικό μουσικό πρόγραμμα!!!

Φέτος στο REX έρχονται τα "μέσα-έξω" με στόχο να κάνουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας "άνω-κάτω". Τα σύνορα πέφτουν, οι ταμπέλες πετιούνται και η μουσική γίνεται ένα σε αυτό το χώρο "σύμβολο" της Αθήνας. Για πρώτη φορά στη νυχτερινή διασκέδαση και με έντονη τη διάθεση για "clubbing", ένα πρωτοποριακό μπαρ με ευφάνταστα cocktails, alcohol-free puntches και smoothies με μοναδικές γεύσεις θα αναστατώσουν τα βράδια μας με το πιο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας.

Το REX "Μusic Τheatre" με τη φετινή μουσική του πρόταση είναι ήδη στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης του αθηναϊκού κοινού και όχι μόνο...Πρωταγωνιστές οι δύο πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της νέας γενιάς, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved