Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Χωριό του Αϊ Βασίλη στη Λάρισα
Exodos

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Χωριό του Αϊ Βασίλη στη Λάρισα

Μια μεγάλη συναυλία στη Λάρισα στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Χωριό του Αϊ Βασίλη υπό την Αιγίδα του Δήμου Λάρισας, θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στη Σκεπαστή Αγορά Νεαπόλεως.

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και αισιοδοξία, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, θα δώσει ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στις φετινές εκδηλώσεις.

Έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις και πολλαπλά πλατινένια άλμπουμ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι o σπουδαιότερος καλλιτέχνες της γενιάς του. Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, επισκέπτεται την Λάρισα λίγο πριν την έλευση του Νέου Έτους, για να μοιραστεί μαζί μας νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του.

Μαζί του η Βαλάντω Τρύφωνος και μια εξαιρετική ομάδα μουσικών.

Η είσοδος στη συναυλία είναι μόλις 8 € και η είσοδος στο χωριό παραμένει δωρεάν.

Στο μεταξύ το κέφι κορυφώνεται στο χωριό του Αϊ Βασίλη τις τρεις τελευταίες ημέρες του 2012. Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η νέα μόδα στο χορό και την εκγύμναση έρχεται στο χωριό για να μας συνεπάρει: Zumba party για γλέντι και ρυθμό πρωτοχρονιάτικο μέχρι τελικής πτώσεως. Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου η γιορτή συνεχίζεται στις 12 το μεσημέρι όταν η φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων θα παρελάσει στους χώρους του χωριού και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές θα κατακλύσουν την ατμόσφαιρα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το γλέντι ξεκινά από το πρωί και κορυφώνεται με ένα hip – hop, latin και tango party που θα παρασύρει στους ξέφρενους ρυθμούς του και τους πιο απαιτητικούς από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα (από τη σχολή χορού burn the floor).

Στο Χωριό του Αϊ Βασίλη ζήστε τα Χριστούγεννα. Γιατί η μαγεία του Χωριού είναι ανεπανάληπτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved