Οι Led- Zeppelin έρχονται στην Θεσσαλονίκη
Exodos

Οι Led- Zeppelin έρχονται στην Θεσσαλονίκη

Μοναδικοί στην ιστορία της ροκ των τελευταίων 50 χρόνων, ιερό όνομα για τους θαυμαστές τους, το συγκρότημα που σφράγισε τη δεκαετία του '70 και έδειξε το δρόμο σε όσους ακολούθησαν, έρχεται στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τους Led-Zeppelin, οι οποίοι έχουν δυο προγραμματισμένες εμφανισεις στην Θεσσαλονίκη.

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τόκυο, η δίωρη συναυλία τους με 16 τραγούδια από τον καυτό κατάλογό τους, προβάλλεται στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, στην οθόνη της Αίθουσας Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του DVD, Celebration Day, και προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία ενός ιστορικού γεγονότος, με μοναδική υψηλή ευκρίνεια και άψογο ήχο. Οι κλασικοί ρόκερς παίζουν εξαιρετικά και τα θρυλικά τραγούδια τους, όπως το «Stairway to Heaven», « Whole Lotta Love» και «Kashmir» ακούγονται με την ίδια δύναμη.

Το φιλμ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν (Ziegfried Theater),στο Λονδίνο (Hammersmith Apollo), στο Βερολίνο, το Τόκυο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved