Λογοθέτης- Μαργαρίτης: Μαζί στην σκηνή
Exodos

Λογοθέτης- Μαργαρίτης: Μαζί στην σκηνή

Ο Γιάννης Λογοθέτης- ΛΟΓΟ- συναντάει τον Γιώργο Μαργαρίτη στην σκηνή του «Ρυθμός stage».

Για μία μόνο βραδιά, την Πέμπτη 23 Μαΐου, ο Γιάννης Λογοθέτης θα παρουσιάσει μία επιλογή από τα ωραιότερα σατυρικά του τραγούδια αλλά και την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πεινιάουου». Μαζί του σε μια ξεχωριστή σύμπραξη ο Γιώργος Μαργαρίτης με τον οποίο μοιράζεται και το ομότιτλο τραγούδι του νέου του cd .
Ο ΛΟΓΟ -Γιάννης Λογοθέτης- εκτός από τις γελοιογραφίες και τα σκίτσα του είναι πολύ γνωστός από τα σατυρικά του τραγούδια: Λούλα, Το σκυλάκι το κανίς, Η πεθερά, Ο γέρος και η Σπυριδούλα, Είμαι πολύ ωραίος, Πολύ ωραίο στυλ και αμέτρητα άλλα. Όμως υπάρχει και η άλλη του πλευρά, αυτή του στιχουργού με τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει όλος ο κόσμος όπως τα: Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε - Αν μ' αγαπάς φίλα σταυρό - Έτσι είναι η ζωή- Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί - Τι να πούμε τι - Η κορδέλα και πολλά άλλα.
Τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και μια επιλογή από τα ωραιότερα σατυρικά τραγούδια θα παρουσιάσει o Γιάννης Λογοθέτης (ΛΟΓΟ) με τους συνεργάτες του σε μία και μοναδική παράσταση για τη φετινή σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved