Πως ο Νίκος Καρβέλας έκλεψε την παράσταση στην χθεσινή πρεμιέρα της Άννας Βίσση
Exodos

Πως ο Νίκος Καρβέλας έκλεψε την παράσταση στην χθεσινή πρεμιέρα της Άννας Βίσση

ΓΙα μόλις 12 ημέρες επέστρεψε χθες στο θέατρο Παλλάς η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, "Δαίμονες" με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Ο ίδιος όμως ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο φινάλε της πρεμιέρας. 

Ο πάντα αντισυμβατικός Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στην κυριολεξία με το ζόρι στη σκηνή και με πίεση της Άννας Βίσση που στο τέλος της παράστασης κι ενώ είχαν υποκλιθεί και αποθεωθεί από το κοινό όλοι οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές του φώναξε "Έλα πάνω, κι αυτή τη φορά πρεμιέρα είναι...". Και ανέβηκε... Και δεν μπορούσε μετά η Άννα Βίσση να τον πάρει μέσα στα παρασκήνια.

Ο Νίκος Καρβέλας με το δικό του μοναδικό στιλ έδωσε "ρέστα" ακόμα και όταν τελικά την ακολούθησε προς τα παρασκήνια με ένα παιδικό χοροπηδηχτό βηματισμό. Κατά τα άλλα η παράσταση ήταν, όπως και την προηγούμενη σεζόν που ανέβηκε μετά από τόσα χρόνια ξανά, απόλυτα πετυχημένη.

Η Άννα Βίσση η πιο σέξι γιαγιά που έχετε δει και ο κόσμος "δικός της". Η ίδια και οι άλλοι δύο ουσιαστικά βασικοί πρωταγωνιστές, η Εβελίνα Παπούλια, ο Παναγιώτης Πετράκης είναι και αυτοί που κέρδισαν και το πιο δυνατό χειροκρότημα. Στην εμφάνιση της Άννας Βίσση δε επί σκηνής όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο.

Παρασκηνιακά η Μαρία Μπεκατώρου που βρέθηκε εκεί, πριν την έναρξη συνομιλούσε αδιάκοπα με τον Γιάννη Μαρκετάκη και την Τόνια Σωτηροπούλου - ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος βρισκόταν έξω και κάπνιζε- η Δέσποινα Ολυμπίου και η Μελίνα Ασλανίδου που ήρθαν μαζί και κάθισαν μαζί είχαν στήσει ψιλή κουβέντα με τον Κώστα Καραφώτη που καθόταν ακριβώς μπροστά τους.

Στην ίδια σειρά και ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Φώτης Παπαθεοδώρου με -απ' ότι καταλάβαμε την μητέρα του- χειροκρότησε με πάθος μόνο την Εβελίνα του και την Άννα Βίσση και μπροστά, μπροστά η Αννίτα Πάνια δεν κουνήθηκε από τη θέση της ούτε στο διάλειμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved