Η Gallerie 30 διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την δημοπρασία Auction Price.
Exodos

Η Gallerie 30 διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την δημοπρασία Auction Price.

Είναι μία ανοιχτή δημοπρασία χωρίς καρέκλες και έδρα.

Υπάρχει μια αρχική τιμή που ορίζεται από τους ιδιοκτήτες των έργων και ο παίκτης έχει το δικαίωμα να κάνει την οποιαδήποτε προσφορά, ενώ ταυτόχρονα ο κάτοχος του έργου μέσω τηλεφώνου η φυσικής παρουσίας στην γκαλερί αποφασίζει να δεχτεί η να αντιπροτείνει παραπάνω διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του δημοπράτη της gallerie 30 διασφαλίζοντας την εχεμύθεια και την ασφάλεια της διαπραγμάτευσης που αποτελεί ακόμη μια καινοτομία της Gallerie 30.
Η δημοπρασία στηρίζεται πλειοδοτικά στην τιμή Auction Price και ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα μειοδοτικής διαπραγμάτευσης ή ελεύθερης προσφοράς σε προεπιλεγμένα έργα του καταλόγου. Σημειώνεται δε, ότι τα προεπιλεγμένα έργα ελεύθερης προσφοράς ανήκουν αποκλειστικά στην gallerie 30 και είναι μια προσφορά σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα έργο με πολύ χαμηλό κόστος.
Οι Έλληνες ζωγράφοι είναι η μεγαλύτερη επένδυση στο μέλλον της χώρας και του πολιτισμού.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, να κάνετε την προσφορά σας και να αποκτήσετε το έργο της αρεσκείας σας. Τέλος, στην τελική τιμή υπάρχει 10% αμοιβή της γκαλερί, όπως αυτή ορίζεται από τους όρους της διαδικασίας.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.artdealer.gr μπορείτε να δείτε τoυς όρους και τον κατάλογο της δημοπρασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Gallerie 30 - Σκουφά 30.
Τηλέφωνο : 210 6209011
email : gallerie30@gmail.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved