Θέατρο «Αθηνά»: «Δεν πετάω, δεν πετάω» με την υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου!
Exodos

Θέατρο «Αθηνά»: «Δεν πετάω, δεν πετάω» με την υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου!

Μια θεότρελη κωμωδία των 60'ς.

Ένας ορκισμένος εργένης απολαμβάνει την ζωή με τρεις εξωτικές αεροσυνοδούς ,όλες αρραβωνιασμένες μαζί του, χωρίς να το γνωρίζουν μεταξύ τους. Αποφασίζει να φιλοξενήσει τον καλύτερο του φίλο και η τέλεια ζωή του γίνεται φύλλο και φτερό όταν ένα νέο γρηγορότερο Μπόινγκ φέρνει και τις τρεις αρραβωνιαστικιές ταυτόχρονα στην πόλη. Ο ντροπαλός φίλος του δεν ξέρει τί ψέμα να πρωτοπεί και σε ποιάν και η καταστροφή έρχεται.


Σκηνικά: Ντινος Πετράτος
Κοστούμια : Αλεξάνδρα Κατσαίτη
Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας , Κώστας Αποστολάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Νίκη Λάμη
Σκηνοθεσία : Βασίλης Θωμόπουλος


Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια που στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστό μέσα από τη σειρά «50 – 50», την οποία σκηνοθετούσε αλλά υποδυόταν και τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου. Πέρα από το «50 – 50», ο σκηνοθέτης έχει υπογράψει πολλά σίριαλ όπως:
Ευτυχισμένοι μαζί, Η πολυκατοικία, Καλά να πάθεις, Μαγική νύχτα : Χρυσός χορός, Με τα παντελόνια κάτω, Οι τρεις σωματοφύλακες, Πενήντα πενήντα, Στρίβειν δια του αρραβώνος

Το έργο που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά με τίτλο «Δεν πετάω, δεν πετάω», είναι η πρώτη του σκηνοθετική δουλειά στο θέατρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved