Εντυπωσιακή η έναρξη του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Exodos

Εντυπωσιακή η έναρξη του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Το πρώτο διήμερο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και στις επερχόμενες μεγάλες παραστάσεις!


Το Φεστιβάλ άνοιξε τις πόρτες του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη και της τοπικής αρχής. Περισσότερα από 1200 άτομα συγκεντρώθηκαν στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου για να ακούσουν ζωντανά την εναρκτήρια παράσταση στην οποία ερμήνευσαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου.
Το πρώτο sold out του Φεστιβάλ ήρθε τη δεύτερη ημέρα, με 1660 εισιτήρια στην παράσταση "Caveman". Το κοινό είχε την τύχη να παρακολουθήσει τον απολαυστικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο μονόλογο που πλήθος κόσμου έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερη συγκίνηση δημιουργήθηκε στο τέλος της παράστασης όπου ο πρωταγωνιστής παρέδωσε το ακόντιο στον Γιώργο Παρτσαλάκη δίνοντάς του τον τίτλο του "Caveman" για την επερχόμενη χρονιά.
Το φεστιβάλ του Δήμου συνεχίζεται με μεγάλες παραστάσεις και σπουδαίους καλλιτέχνες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε το επίσημο site www.festivalamarousiou.gr καθώς και από τα ακόλουθα links:

Σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/FestivalAmarousiou
Μάθετε περισσότερα στο: info@FestivalAmarousiou.gr
Εθελοντισμός: www.festivalamarousiou.gr/ethelontes
Διοργάνωση & Επικοινωνία: www.ActionEsti.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved