Νέο μυθιστόρημα για την Γιοβάννα εμπνευσμένο από την Χρύσα Ρώπα
Exodos

Νέο μυθιστόρημα για την Γιοβάννα εμπνευσμένο από την Χρύσα Ρώπα

Το νέο μυθιστόρημα της γνωστής και πολυδιαβασμένης συγγραφέως, Γιοβάννα, με τίτλο «Ο κόμπος», πρόκειται να κυκλοφορήσει, μέσα στον μήνα Νοέμβριο.


«Μια στιγμή ήταν. Στην νυχτερινή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. Εκείνο το βράδυ φιλοξενούσε καταξιωμένες γυναίκες - ηθοποιούς εν προκειμένω. Θέμα οι αναμνήσεις τους από τα παιδικά τους χρόνια.
Πρόλαβα την συζήτησή του με την εξαιρετική καρατερίστα Χρυσούλα Ρώπα. Δημόσια όπως καταλαβαίνετε, γι αυτό και τολμώ να αναφερθώ. Η περίπτωσή της στάθηκε το ερέθισμα – χαστούκι που δέχτηκα εγώ η αλαφροίσκιωτη, για την μυθοπλασία μου. Τι ρόλο μπορεί να παίξει ένας κόμπος από σπάγκο δεμένος, στο ποδαράκι ενός νιογέννητου για την ψυχή του, ζωή του όλη; Πόσο εγκληματικός μπορεί να γίνει ο άνθρωπος όταν το πνεύμα του είναι τυφλά δέσμιο από το τι θα πει ο κόσμος;
Δυο βρέφη, δυο κοριτσάκια που αποχωρίστηκαν βίαια από την ανήλικη μάνα τους και δόθηκαν χωριστά για υιοθεσία, αμέσως μετά την πρώτη τους ανάσα. Ποια ήταν η ζωή τους μέχρι η τύχη να φέρει τη μια απέναντι στην άλλη; Ποια ήταν η ζωή τους μετά; Παιδεύτηκα πολύ για να δώσω σάρκα και οστά, με ψυχή και αγάπη, στην πιο καταιγιστική ιστορία που γέννησα ποτέ.
Το ενδέκατό μου μυθιστόρημα, το αφιερώνω σ' εκείνη που μου το ενέπνευσε και σε όλους εκείνους που δεν σκύβουν πάνω από τη δικιά τους ψυχή για να γνωρίσουν την ύψιστη των ευθυνών: Εκείνης, απέναντι σε ζωές που κρέμονται από τα χέρια τους.
Με το σεβασμό και την αγάπη μου
Γιοβάννα»
Το νέο της μυθιστόρημα είναι γεμάτο συγκινησιακές περιγραφές και δυνατά συναισθήματα.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved