Το gossip-tv στη συνέντευξη τύπου του… «Ηρακλή» Σάκη Ρουβά
Exodos

Το gossip-tv στη συνέντευξη τύπου του… «Ηρακλή» Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς θα αφήσει για λίγο τις πίστες των νυχτερινών κέντρων και θα ανέβει στην θεατρική σκηνή.

Θα υποδυθεί τον «Ηρακλή» τον μυθικό ήρωα της αρχαιότητας σε μια παράσταση η οποία αναμένεται να συζητηθεί όσο καμία. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης έδωσαν σήμερα μια συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησαν για όλα. Το www.gossip-tv.gr βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα λέγονται.
-Ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με την παράσταση και εξήγησε πως το κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει ένα υπερθέαμα.
-Η Νίκη Θεοχάρη έχει γράψει τους στίχους του μιούζικαλ, ενώ την μουσική έχει αναλάβει να συνθέσει ο Γιώργος Θεοφάνους.
-Ο Ηρακλής είναι προσαρμοσμένος στα σημερινά δεδομένα και όπως είπε η Νίκη Θεοχάρη αυτή θα είναι και η έκπληξη του έργου

-Ο Γιώργος Θεοφάνους νιώθει περήφανος που συμμετέχει στην παράσταση και εύχεται το έργο να πάει και στο εξωτερικό.

-Ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται ανάμεσα σε τόσο σημαντικούς ηθοποιούς, αλλά και που συνεργάζεται ξανά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και την Ρούλα Πατεράκη που τον μύησαν στο θέατρο.

-Η Ρούλα Πατεράκη από την πλευρά της χαίρεται πολύ που ξανακάνει μιούζικαλ μετά από τόσο καιρό.

-Ο Σάκης Ρουβάς χαίρεται που μέσα από τον Ηρακλή μπορεί να συνδυάσει τις δυο μεγάλες του αγάπες, το θέατρο και το τραγούδι.

-Η Ναταλία Δραγούμη δήλωσε πως ο Ηρακλής είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους και ως μητέρα την προτείνει γιατί το παιδί έχει να πάρει από αυτή πολλές εικόνες.

-Το παιδάκι που βλέπετε στην φωτογραφία μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τον ρώτησε ποιος ήταν ο Ηρακλής. Ο τραγουδιστής αν και δεν περίμενε αυτή την ερώτηση, το ανέβασε στην σκηνή και του έδωσε την απάντηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved