Παλιουδάκης- Σκάρου: Μαζί την σκηνή
Exodos

Παλιουδάκης- Σκάρου: Μαζί την σκηνή

Συναντηθήκαν πρώτη φορά σε μια συναυλία αγάπης!

Είπαν να το επαναλάβουν... αυτή τη φορά στη μουσική σκηνή Μεθοδία από την Παρασκευή 5/12 και για 5 Παρασκευές... Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας δεν είναι άλλοι από τον Ηλία Παλιουδάκη και την Πένυ Σκάρου. Οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στο Βοτανικό προς τιμήν της Πένυς Σκάρου και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 καλλιτέχνες με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους, μετά το τροχαίο που υπέστη με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πόδι της.
Τώρα η Πένυ Σκάρου πιο δυνατή από ποτέ, με όπλο την μουσική και την αγάπη του κόσμου επιστρέφει μαζί με τον Ηλία Παλιουδάκη, που από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασε και της πρότεινε να βρεθούν μαζί on stage.
Στην Μουσική σκηνή Μεθοδία, τόσο ο Ηλίας Παλιουδάκης ο έντεχνος λαϊκός ερμηνευτής όσο και η ροκ τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους φίλους που θα πάνε να τους απολαύσουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved