Το Game Of Thrones επιστρέφει κι εμείς ετοιμαζόμαστε να ξενυχτήσουμε!
Exodos

Το Game Of Thrones επιστρέφει κι εμείς ετοιμαζόμαστε να ξενυχτήσουμε!

Το Game Of Thrones επιστρέφει κι εμείς ετοιμαζόμαστε να ξενυχτήσουμε!


Αν ανήκετε στους φανατικούς του Game Of Thrones και είναι πολλοί, τότε σίγουρα προετοιμάζεστε για την μεγάλη επιστροφή του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς που έρχεται!
Την Κυριακή του Πάσχα το Game of Thrones επιστρέφει με τον πέμπτο κύκλο του και φυσικά έρχεται στα κανάλια Novacinema και αναμένεται να σας καθηλώσει. Τα κανάλια Novacinema εξασφάλισαν αποκλειστικά το νέο αυτό κύκλο της σειράς που θεωρείται παγκόσμιο φαινόμενο και έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 14 EMMY AWARDS!
Στον πέμπτο κύκλο της σειράς η δράση συνεχίζεται. Με την Άρυα να αναχωρεί προς το Μπραάβος. Ο Στάννις Μπαράθηον να θριαμβεύει στο Βορρά και τον Τύριον να δραπετεύει από το Κινγκς Λάντινγκ αφού πρώτα πήρε την πολυπόθητη εκδίκησή του από τον πατέρα του και την Σέι που τον πρόδωσαν. Στην άλλη άκρη του Εσσος, η Νταινέρυς έχει απομείνει πλέον πιο μόνη από ποτέ, καθώς αναγκάστηκε να αλυσοδέσει τους δράκους της, να διώξει τον Τζόρα Μόρμοντ, ενώ ο Νταάριο πολεμάει μακριά, σε μια άλλη πόλη.

Εμείς δηλώνουμε φανατικοί και είμαστε έτοιμοι να «χαθούμε» στον πέμπτο κύκλο που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα και στα κανάλια Novacinema, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική. Και... με ελληνικούς υπότιτλους!

Δεν βλέπουμε την ώρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved