Είμαστε όλοι Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α: Από 16 Απριλίου στις αίθουσες
Exodos

Είμαστε όλοι Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α: Από 16 Απριλίου στις αίθουσες

Γέλιο, έρωτες, απρόβλεπτες παρεξηγήσεις και συναρπαστικά μπερδέματα σε μια θεότρελη κωμωδία που απορρίπτει κάθε ταμπέλα!


Τι είναι η Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.; Η Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας & Ασχήμιας, με άλλα λόγια η κοπέλα την οποία χρησιμοποιούν τα αγόρια του σχολείου για να προσεγγίσουν τις δημοφιλείς και κουκλάρες φίλες της!
Αυτός είναι και ο «διαμεσολαβητικός» ρόλος της τελειόφοιτης Μπιάνκα, χωρίς να το ξέρει. Όταν το μαθαίνει, ο κόσμος της καταρρέει κι ορκίζεται να ανατρέψει την εικόνα που έχουν όλοι για εκείνη. Έτσι, επιστρατεύει την εμπειρία ενός φίλου της για να απαλλαγεί μια για πάντα από τη ρετσινιά της Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.ς και να αποκοπεί από την καταστροφική της παρέα.

Πρωταρχικός της σκοπός είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του άπιαστου, φαινομενικά, έρωτά της που ακούει στο όνομα Τόμπι. Κι αν το καταφέρει, θα ήθελε ιδανικά να βρει το κουράγιο να εκδικηθεί και την πικρόχολη βασίλισσα του προσωνυμίου -εκείνη που ευθύνεται για τα παρατσούκλια ολόκληρου σχεδόν του σχολείου- αποδεικνύοντας περίτρανα πως, όπως και να' χει, είμαστε όλοι Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α. και δεν τρέχει τίποτα!
Θα την ακούσει όλο το σχολείο!


Από 16 Απριλίου στις αίθουσες από την ODEON

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved