Αυτό το τριήμερο ήθελε το Game of Thrones του – θα μνημονεύουμε κάθε φορά τα κανάλια nova cinema!
Exodos

Αυτό το τριήμερο ήθελε το Game of Thrones του – θα μνημονεύουμε κάθε φορά τα κανάλια nova cinema!

Και τι δεν είδαμε πάλι σε αυτό το επεισόδιο του Game of Thrones (εννοείται και αυτή τη φορά το είδαμε ταυτόχρονα με την Αμερική χάρη στα κανάλια Novacinema) και οι απορίες που μας δημιούργησε ήταν πολλές!

Άραγε η Σέρσει και οι κινήσεις της κατά των Tyrell θα ευδοκιμήσουν? Ο Τζέιμι και ο Μπρόουν θα καταφέρουν να πάρουν αναίμακτα την ανιψιά του από το Ντορν? Η μάγισσα Μελισάντρε θα ξαναπροσπαθήσει να σαγηνεύσει τον Τζον Σνόου και ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις της? Τι θα γίνει με τον Τύριον και τον Τζόρα που έχουν ξεκινήσει προς την Νταινέρυς? Άραγε θα δεχτεί η βασίλισσα των δράκων πίσω τον άσωτο πρώην έμπιστό της? Η Σάνσα Σταρκ θα αντέξει χωρίς να έχει στο πλάι της τον λόρδο Μπέιλις?


Και το μεγαλύτερο άγχος που μας δημιούργησε το επεισόδιο στο τέλος του - ο αγαπημένος μας άσπιλος θα επιβιώσει?


Αυτά και σε πολλά άλλα θα αναζητήσουμε απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς και χάρη στον αποκωδικοποιητή εγγραφής Nova Box+ έχουμε ήδη κανονίσει συνάντηση με φίλους για να το εμπεδώσουμε – άλλωστε κάθε φορά που βλέπεις το Game of Thrones ανακαλύπτεις και νέα στοιχεία που δεν είχες προσέξει την προηγούμενη φορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved