Οι Μέλισσες στο 3ο Beatles Tribute Concert!
Exodos

Οι Μέλισσες στο 3ο Beatles Tribute Concert!

Μετά τις πολύ πετυχημένες παραστάσεις στο Ηρώδειο πέρσι το καλοκαίρι και στο Μέγαρο Μουσικής το χειμώνα, η Καμεράτα παρουσιάζει την αύριο, το τρίτο Beatles Tribute Concert, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το πολύ πετυχημένο πάντρεμα της ποπ μουσικής των Beatles με τον συμφωνικό ήχο της Καμεράτα, θα παρουσιαστεί για τρίτη φορά στις 27 Μαίου, με νέα διανομή στον ρόλο των τραγουδιστών υπό την διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου, υπεύθυνου για τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις.
Στο ρόλο των τραγουδιστών βρίσκουμε τους Βασίλη Αξιώτη, Στηβ Κόκκα, Φαίδων Φαρίντ και σταθεροί όπως και στις δύο προηγούμενες παραστάσεις, οι MEΛΙSSES σε ρόλο special guest.
Στην συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής παρευρέθησαν όλοι οι παραπάνω συντελεστές, μιλώντας με ενθουσιασμό και αγάπη για το συγκριμένο εγχείρημα που αγάπησε το αθηναϊκό κοινό, ενώ στο τέλος της συνέντευξης, τραγούδησαν όλοι μαζί τραγούδια των Beatles με το Νίκο Πλατύραχο να τους συνοδεύει στο πιάνο.
Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο Γιώργος Πέτρου, καλλιτεχνικός δευθυντής της Καμεράτα, που ενθάρρυνε από την αρχή τη συγκεκριμένη παράσταση, επιβεβαιώνοντας την πίστη του σε μια ανοιχτή σε προκλήσεις και προτάσεις Καμεράτα.
Οι ΜΕΛΙSSES δήλωσαν ότι «είναι τεράστια τιμή που μας εμπιστεύονται τον ρόλο των Σκαθαριών και πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη παράσταση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι επίσης πολύ τιμητικό για εμάς που είμαστε σε αυτό το project με την Καμεράτα από την πρώτη στιγή και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σε αυτή την τρίτη συναυλία όλοι οι τραγουδιστές είναι φίλοι μας από τη δουλειά. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο Πέτρου και τον Νίκο Πλατύραχο για την εμπιστοσύνη τους"
Ανάλογες δηλώσεις έκαναν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, με τον Βασίλη Αξιώτη να δηλώνει: «αυτό που θέλω να πω είναι ότι νιώθω πολύ μεγάλη τιμή, και από το γεγονός ότι θα συμμετέχω σε ένα project με την Καμεράτα και από το γεγονός ότι με κάλεσε ο Νίκος Πλατύραρχος που είχαμε συνεργαστεί στο μιούζικαλ FAME».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved