Λάμψη από Hollywood στην VIP πρεμιέρα της ταινίας Entourage
Exodos

Λάμψη από Hollywood στην VIP πρεμιέρα της ταινίας Entourage

Η Sunset Boulevard και οι παραλίες του Μαλιμπού έδωσαν τη Δευτέρα το βράδυ τη θέση τους στην υπέροχη μαρίνα του Φλοίσβου και στο αγαπημένο μας θερινό, Cine Φλοίσβος,

για την avant premiere της βραβευμένης και κριτικά αναγνωρισμένης σειράς του HBO, «Entourage», η οποία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου.

Η διάσημη παρέα του «Entourage», η Warner Bros. Pictures και η Tanweer υποδέχθηκαν στο Cine Φλοίσβος γνωστούς καλλιτέχνες και φίλους, σε ένα Entourage VIP treatment.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Κατερίνα Θάνου, ο Νίκος Πουρσανίδης με την σύζυγο του, το συγκρότημα Otherview, o ZeRaw από τους Vegas, η Αλεξάνδρα Αϊδινή, η Κλέλια Πανταζή, η Κατερίνα Τερζοπούλου, η Ηλιάνα Μαυρομμάτη, η Ευαγγελία Τσιορλίδα και πολλοί άλλοι.

Κι επειδή Entourage treatment χωρίς μουσική και ποτό δεν γίνεται, το πάρτι συνεχίστηκε αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, στον προαύλιο χώρο του Cine Φλοίσβος, με μουσικές από τον Σάκη Τσιτομενέα, ραδιοφωνικό παραγωγό του Εν Λευκώ.

Η ταινία «Entourage» κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 18 Ιουνίου από την Tanweer.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το «Entourage» ξανασυγκεντρώνει στη μεγάλη οθόνη το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και Τζέρεμι Πίβεν. Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις ΜακΚρέντλ).
Η ταινία είναι γεμάτη και από cameos. Ο μακρύς κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Γκρεγκ Λουγκάνις, Τζέσικα Άλμπα, Τομ Μπρέιντι, Ρομπ Γκρονκόφσκι, Γουόρεν Μπάφετ, Κέλσι Γκράμερ, Άρμι Χάμερ, "T.I." Χάρις, Κλέι Μάθιους, Λίαμ Νίσον, Εντ ο’ Νιλ, Ντέιβιντ Σπέιντ, Φάρελ Γουίλιαμς, Ράσελ Γουίλσον και Μαρκ Γουόλμπεργκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved