Η ελληνική showbiz ξεσάλωσε στους ρυθμούς του Robbie Williams! Ποιοι βρέθηκαν στη συναυλία του!
EXCLUSIVE

Η ελληνική showbiz ξεσάλωσε στους ρυθμούς του Robbie Williams! Ποιοι βρέθηκαν στη συναυλία του!

Πολλούς επώνυμους Έλληνες έχει για φαν ο Robbie Williams καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που μπλέχτηκαν ανάμεσα στον κόσμο για να τον απολαύσουν.

Και μπορεί να ήταν αναμενόμενο να δούμε τον Θέμη Γεωργαντά να απολαμβάνει τη συγκεκριμένη συναυλία, σε καμία περίπτωση όμως δεν περιμέναμε να δούμε τη Ρούλα Κορομηλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανάμεσα στο πλήθος που χόρεψε και ξεφάντωσε στην αρένα της Μαλακάσας. Ποιοι άλλοι όμως βρέθηκαν εκεί; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, η Σύλβια Δεληκούρα με την Μαρία Σολωμού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Ράνια Θρασκιά, ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον γιο τους, ο Χρύσανθος Πανάς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Μελίνα Ασλανίδου η οποία μάλιστα τόνισε πως πήγε στη συναυλία για να χαλαρώσει λίγο πριν από τον τελικό του The Voice 2 η Ελένη Κούρκουλα με τον σύζυγό της και πολλοί ακόμα Έλληνες celebrities διασκέδασαν χθες το βράδυ στη συναυλία, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Robbie Williams θέλησε να γιορτάσει την γιορτή του Πατέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ανέβασε επί σκηνής τον πατέρα του ο οποίος τον ακολουθεί παντού. Μαζί τραγούδησαν ένα κομμάτι, φυσικά μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης...

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY