True Detective: Η επιστροφή της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς της χρονιάς μας τρέλανε!
Exodos

True Detective: Η επιστροφή της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς της χρονιάς μας τρέλανε!

Αν είστε λάτρεις των σειρών αστυνομικού μυστηρίου και δράσης, το True Detective είναι σίγουρα η σειρά που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να «κολλήσετε» τρελά!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ήταν -και μάλιστα με διαφορά- η καλύτερη νέα τηλεοπτική σειρά για το 2014. Το True Detective επέστρεψε αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική , και χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ γράψαμε και αποθηκεύσαμε ήδη το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, ώστε να μπορέσουμε να το απολαύσουμε, ξανά, προσπαθώντας να αναλύσουμε με την άνεσή μας τα πολλά μυστήρια που κρύβει η αγαπημένη μας αστυνομική σειρά.


Οι διαφορές από τον πρώτο κύκλο που σάρωσε όπου κι αν προβλήθηκε είναι κυρίως στην ατμόσφαιρα της σειράς. Από τον Αμερικανικό νότο και το southern gothic της πρώτης σεζόν, η νέα αυτοτελής σεζόν του Νικ Πιτσολάτο μας μεταφέρει στο σκοτεινό και βουτηγμένο σε μια νουάρ ατμόσφαιρα, Λος Άντζελες.


Οι ζωές των τεσσάρων κεντρικών ηρώων θα διασταυρωθούν, όταν ο δημάρχος της (φανταστικής) πόλης Vinci στην Καλιφόρνια βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, λίγο προτού κλείσει μια σημαντική συμφωνία σχετικά με τα μεταφορικά μέσα, η οποία θα άλλαζε τα πάντα στο δίκτυο των συγκοινωνιών της περιοχής.


Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την περίεργη υπόθεση. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ό,τι είχαν φανταστεί... Στον πολύπλοκο αυτό ιστό συνωμοσίας και προδοσίας, όπου πίσω από την απατηλή λάμψη της «καλής» κοινωνίας βρίσκουμε περιθωριακούς χαρακτήρες και την απόλυτη διαφθορά, εμπλέκεται και ένας μαφιόζος, ο οποίος προσπαθεί να αφήσει πίσω του το «βρώμικο» παρελθόν του.


Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της προηγούμενης σεζόν, που έκαναν και τη σειρά να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας προβολή της, ήταν χωρίς αμφιβολία το εξαιρετικό σενάριο του Νικ Πιτσολάτο. Και φυσικά το λαμπερό καστ. Μετά το αξέχαστο δίδυμο των Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Τέιλορ Κιτς. Από το καλό, στο καλύτερο δηλαδή!


Στο πρώτο, πραγματικά συναρπαστικό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής σειράς, πήραμε μια πρώτη ιδέα για τους τέσσερις κεντρικούς χαρακτήρες, ο καθένας από τους οποίους αντιμετωπίζει τις δικές του «κατάρες»:


Ο Ρέι (Κόλιν Φάρελ) είναι ένας αλκοολικός, βίαιος ντετέκτιβ, που προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία του γιου του (ο οποίος μπορεί και να μην είναι βιολογικός γιος του, καθώς η τότε σύζυγός του είχε πέσει θύμα βιασμού), ενώ παράλληλα κάνει «βρώμικες» δουλειές για τον μαφιόζο Φρανκ (Βινς Βον).


Ο Φρανκ, ο οποίος στο παρελθόν βοήθησε τον Ρέι να εντοπίσει το βιαστή της συζύγου του, προσπαθεί να αφήσει πίσω του το εγκληματικό παρελθόν του ωστόσο η δολοφονία του δημάρχου θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα επιχειρηματικά του σχέδια.


Η Άνι (Αντιγόνη) Μπεζερίδες (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), μια σκληρή αστυνομικός η οποία προσπαθεί να απομακρυνθεί από την προβληματική οικογένειά της. Τέταρτο κεντρικό πρόσωπο της σειράς ο Πωλ (Τέιλορ Κιτς), ένας νεαρός μοτοσικλετιστής της τροχαίας, με ένα γεμάτο σημάδια κορμί, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα όταν ανακαλύπτει τυχαία το πτώμα του δημάρχου, ενώ τρέχει σε έναν αυτοκινητόδρομο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σβηστά τα φώτα...
Θα μπορέσει ο Ρέι να μαζέψει τα... κομμάτια του και να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία ή θα χαθεί ακόμα περισσότερο, διεισδύοντας στον εγκληματικό ιστό του Λος Άντζελες; Πώς θα αντιδράσει ο Φρανκ έπειτα τη δολοφονία του δημάρχου που του χαλάνε τα σχέδια και ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τη σκοτεινή υπόθεση; Τι μυστικά κρύβουν οι ζωές της Άνι και του Πωλ;

Ένα είναι σίγουρο – τις Κυριακές στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα όλοι θα είμαστε συντονισμένοι στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο της πιο «σκοτεινής» αστυνομικής σειράς της τηλεόρασης, ταυτόχρονα με την Αμερική.

Και αν είστε από αυτούς που δεν αντέχετε το ξενύχτι, πλέον χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να το απολαύσετε όποτε εσείς θέλετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved