«Πρίγκιπας και Φτωχός»: Mία λαμπερή παιδική παράσταση
Exodos

«Πρίγκιπας και Φτωχός»: Mία λαμπερή παιδική παράσταση

Με μεγάλη επιτυχία, έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε η μουσική παιδική παράσταση “Πρίγκιπας και Φτωχός” της Κέλλυς Σταμουλάκη στο Αβάκιο Παιδικό Στέκι. Ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταξύ ιστορίας και μύθου ξεκίνησε αυτή την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Το κατάμεστο Αβάκιο Παιδικό Στέκι πλημμύρισε παιδικές φωνές και τραγούδια! Εκεί βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι πολλές επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες της ελληνικής showbiz αλλά και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες που πήγαν για να απολαύσουν την παράσταση.

Συνοδοιπόρος της δημιουργού είναι ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τις υπέροχες μελωδικές συνθέσεις του. Στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται με διπλή διανομή οι ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα, οι οποίες μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού καθώς αναλαμβάνουν το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ ηθοποιών και θεατών. Ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς που μαγεύει με την ερμηνεία του, ο Ορέστης Τρίκας και ο Δημήτρης Σταματελόπουλος στο ρόλο του Πρίγκιπα και του Φτωχού, η Νίκη Γρανά αλλά και δεκαπενταμελής θίασος, που παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος βρίσκεται στο πιάνο, αφού καίριο χαρακτηριστικό της παράστασης αποτελεί η επιλογή ζωντανής μουσικής επί σκηνής με 30 μουσικά όργανα. Όλοι οι ηθοποιοί και ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενθουσίασαν το κοινό και εισέπραξαν το δυνατό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων, εξαιρετικά σχόλια και ενθουσιώδεις επευφημίες.

Αποκλειστικός χορηγός είναι το Κρις Κρις «Τόστιμο!», το βραβευμένο brand της ELBISCO, που νοστιμίζει την παράσταση και μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Όταν δύο κόσμοι συναντιούνται, δύο παιδιά ανακαλύπτουν την αλήθεια πίσω από το ψέμα, την πραγματικότητα που τους δημιούργησαν άλλοι για τον κόσμο, τη λύπη αλλά και τη χαρά της ζωής... Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος... Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες γεμάτες αγωνία που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι πρίγκιπας; Και πόσο εύκολο φτωχός;
Πώς είναι να ζεις χωρίς χαρά; Πώς είναι να ζεις χωρίς λεφτά;
Κι αν αλλάζανε οι ρόλοι; Μια χαρά θα ήταν όλοι;
Ένα κείμενο με καταιγιστική δράση, διαδραστικές σκηνές, έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, πολυάριθμα ευρηματικά σκηνικά και εντυπωσιακά κοστούμια. Η Κέλλυ Σταμουλάκη παρέα με τους συνεργάτες της έδωσαν μια φρέσκια, σύγχρονη πνοή σε ένα έργο κλασικό, που καταφέρνει να διατηρεί την επικαιρότητά του στις ψυχές μικρών και μεγάλων.
Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση βρέθηκαν και ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Μέμος Μπεγνής, η Νίκη Κάρτσωνα, η Ιωάννα Μαρτζούκου Καζάκου, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Στέλιος Κρητικός, ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο Δημήτρης Γιώτης, η Χριστίνα Δουκάκη, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, η Ράνια Καρατζαφέρη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νικολέττα Βλαβιανού, ο Νικόλας Μπράβος, η Λιλή Τσεσματζόγλου, ο Χάρης Βορκάς, o Κυριάκος Καραϊσκος και άλλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved