Εκδίκηση, ίντριγκα και… καλλιτεχνίες έρχονται το Δεκέμβριο
Exodos

Εκδίκηση, ίντριγκα και… καλλιτεχνίες έρχονται το Δεκέμβριο

Γυναίκες... Δυναμικές γυναίκες που διεκδικούν αυτό που τους ανήκει, γυναίκες που έχουν ένα πονεμένο παρελθόν, γυναίκες που δεν θυμούνται τίποτε από αυτό, όλες έχουν κάτι να μας πουν. Έρχονται στη μικρή μας οθόνη και με τις ιστορίες τους μας συναρπάζουν!

Πρώτη και καλύτερη, η δυναμική Μάργκαρετ Κιν. Η ζωγράφος πίσω από τα σπουδαία πορτρέτα με τα μεγάλα μάτια που ζούσε όμως επί χρόνια στη σκιά του συζύγου της, ο οποίος υποστήριζε ότι τα έργα ήταν δικά του. Η επανάσταση της Μάργκαρετ ήταν αναπόφευκτη και την αποτυπώνει εντυπωσιακά η Έιμι Άνταμς, που τιμήθηκε για την ερμηνεία της με τη Χρυσή Σφαίρα Α’ γυναικείου ρόλου. Δίπλα της, ο εξίσου συγκλονιστικός Κρίστοφ Βαλτς στο ρόλο του συζύγου της. Η αληθινή ιστορία της διάσημης ζωγράφου, μεταφέρεται εντυπωσιακά από το μαέστρο Τιμ Μπάρτον, στην ταινία «Μεγάλα Μάτια».

Από την πλευρά της, η βραβευμένη με Όσκαρ, Έλεν Μίρεν, μεταμορφώνεται σε ένα υπαρκτό πρόσωπο για τις ανάγκες της ταινίας «Γυναίκα από Χρυσό». Υποδύεται τη Μαρία Άλτμαν, μια ηλικιωμένη Εβραία πρόσφυγα η οποία ζούσε στο Λος Άντζελες και μαζί με τον νεαρό δικηγόρο της, έδωσε μάχη με την κυβέρνηση της Αυστρίας για περίπου δέκα χρόνια προκειμένου να επιστρέψει στην ιδιοκτησία της, ένας πίνακας –πορτρέτο μιας θείας της, το οποίο είχαν κλέψει οι Ναζί από την οικογένειά της, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Στο πλάι της Μίρεν εμφανίζονται οι Ράιαν Ρέινολντς, Ντάνιελ Μπρουλ, Κέιτι Χολμς και Τζόναθαν Πράις.

Καθώς ο χειμωνιάτικος καιρός μας καλεί να... χουχουλιάσουμε στον καναπέ, μαζί με μια κούπα ζεστό τσάι, οι ιστορίες των γυναικών που προβάλλει τα κανάλια Novacinema, μας κρατούν την καλύτερη παρέα. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!

Μια μεταμορφωμένη, σε σημείο σχεδόν να μην αναγνωρίζεται, Τζένιφερ Άνιστον, πρωταγωνιστεί στο δραματικό «Cake», ως «Κλερ», μια γυναίκα που υποφέρει από χρόνιους πόνους και έχει απογοητευτεί από το δρόμο που πήρε η ζωή της. Μέχρι που αποφασίζει να μάθει περισσότερα για μια νεαρή η οποία ήταν στην ομάδα υποστήριξής της και αυτοκτόνησε. Όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι η Άνιστον θα εξασφάλιζε με την ερμηνεία της, μια υποψηφιότητα για Όσκαρ αλλά τελικά ήταν η αδικημένη της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν.

Η σαραντάρα Κριστίν, ξυπνά κάθε πρωί και δεν θυμάται ούτε ποιος είναι ο άντρας που βρίσκεται δίπλα της στο κρεβάτι ούτε ποιο είναι το σπίτι στο οποίο μένει. Ένα ατύχημα της έχει στερήσει τη μνήμη της κι εκείνη κάθε μέρα πρέπει να μαθαίνει ξανά και ξανά ποια είναι και ποιοι την περιστοιχίζουν. Μέχρι που μια μέρα, έρχονται στην επιφάνεια καινούργιες αλήθειες κι εκείνη αρχίζει να αμφισβητεί τα πάντα... Η Νικόλ Κίντμαν δίνει μια ακόμα δυνατή ερμηνεία στο «Aμνησία», έχοντας δίπλα της τους Κόλιν Φερθ και Μαρκ Στρονγκ.

Εσύ με ποια θα ταυτιστείς περισσότερο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved