Σπάει τα ταμεία η νέα ταινία του Παπακαλιάτη αφήνοντας πίσω James Bond και Star Wars
Exodos

Σπάει τα ταμεία η νέα ταινία του Παπακαλιάτη αφήνοντας πίσω James Bond και Star Wars

Το δεύτερο κινηματογραφικό βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη όχι μόνο κέρδισε το μεγάλο στοίχημα καθώς απέσπασε πολύ θερμά σχόλια από τους θεατές και διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς κινηματογράφου αλλά και... «εξαφάνισε» τις μεγάλες Χολιγουντανές παραγωγές.

Η ταινία έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στο άνοιγμά της και συνεχίζει να σαρώνει εισπρακτικά.

Τον πρώτο μήνα προβολής της, την είδαν 500.000 θεατές, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη και ακόμα και σήμερα γεμίζει ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του «Ένας άλλος κόσμος» είναι ότι πέρασε μπροστά από το Star wars με περίπου 100.000 παραπάνω εισιτήρια και τον James Bond με περίπου 50.000 παραπάνω εισιτήρια.

Η ταινία κατάφερε να κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες, και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Η προβολή της συνεχίζεται, με μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η προβολή της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και περιοχές της Αθήνας, παρουσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart» ενώ οι συζητήσεις με εταιρείες διανομής έχουν ήδη ξεκινήσει. Επίσης, θα προβληθεί και σε διεθνή Φεστιβάλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved