Ταξίδι στην ζωή της Σπεράντζας Βρανά
Exodos

Ταξίδι στην ζωή της Σπεράντζας Βρανά

Τη Σπεράντζα Βρανά θα υποδυθεί στο σανίδι η Ελένη Φιλίνη , σε έναν θεατρικό μονόλογο με τον τίτλο «Σπεράντζα, ένα ταξίδι στη ζωή μου», τον οποίο έγραψε ο Κώστας Παπαπέτρου, θα σκηνοθετήσει ο Φώτης Μεταξόπουλος και ο οποίος θα ανεβεί σε αθηναϊκή σκηνή με τη συγκατάθεση του θετού γιου της αείμνηστης καλλιτέχνιδας, Νίκου Χωματιανού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω αυτόν τον ρόλο. Η Σπεράντζα ήταν μοναδική σε αυτό που έκανε και πραγματικά θα βάλω τα δυνατά μου για να την ενσαρκώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι σίγουρη ότι, με το εκπληκτικό κείμενο του Παπαπέτρου και τη βοήθεια του Φώτη στη σκηνοθεσία και στον χορό θα τα καταφέρω» λέει σε καθημερινή εφημερίδα η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη ο χώρος που θα φιλοξενήσει την παράσταση.

Το έργο που έχει γράψει ο Κώστας Παπαπέτρου βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. «Διάβασα όλα τα βιβλία της Σπεράντζας κι έψαξα πολύ την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της μέχρι να καταλήξω στο τελικό μου κείμενο. Το έργο μου, που είναι ένα ρεαλιστικό και όχι φανταστικό ταξίδι στη ζωή της, αναφέρεται στα πρώτα δύσκολα χρόνια της στα μπουλούκια, την περίοδο της Κατοχής, στους έρωτες της, τόσο με τον Κώστα Βουτσά όσο και με άλλους άντρες, στις μεγάλες επιτυχίες της και σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της ζωής της» εξηγεί ο συγγραφέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved