Ιωάννα Πηλιχού-Μάκης Τσούφης: Σπάνια έξοδος με φίλους
Exodos

Ιωάννα Πηλιχού-Μάκης Τσούφης: Σπάνια έξοδος με φίλους

Σε µια από τις σπάνιες εξόδους τους, ο φακός απαθανάτισε την ηθοποιό Ιωάννα Πηλιχού και τον αγαπηµένο της Μάκη Τσούφη, ο οποίος είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσµο λόγω της δουλειάς του ως µοντέρ και καµεραµάν σε µεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Το ζευγάρι, που σύντοµα, σύμφωνα με τη real, θα γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο της σχέσης του, απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο µαζί µε φίλους σε αγαπηµένο τους στέκι.
Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από µερικά βράδια στο γνωστό µπαρ-ρέστοραν «Tier» στο Ψυχικό, µετά την επίσηµη πρεµιέρα της παράστασης «Ring», την οποία σκηνοθετεί και συγχρόνως πρωταγωνιστεί ο καλός φίλος της Ιωάννας, Θανάσης Τσαλταμπάσης.
Αλλωστε, οι δύο ηθοποιοί είναι και τηλεοπτικό ζευγάρι στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool», ενώ γνωρίζονται και είναι φίλοι από την εποχή που έπαιζαν µαζί στο πολύ επιτυχηµένο σίριαλ «Ευτυχισµένοι µαζί».
Η Ιωάννα και ο Μάκης, παρότι είναι από τα ζευγάρια που κάνει ό,τι µπορεί για να βρίσκεται µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, σ’ αυτή τους την έξοδο φάνηκε πως δεν µπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους και παραµένουν το ίδιο ερωτευµένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριµίας τους.
Καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς, η ηθοποιός είχε συνεχώς στο πλευρό της τον αγαπηµένο της, ο οποίος τη φρόντιζε και ήταν πολύ τρυφερός µαζί της. Το ίδιο και εκείνη που συχνά έσκυβε στον ώµο του για να του ψιθυρίσει γλυκόλογα χαµογελώντας από ευτυχία. Το ζευγάρι, που ζει εδώ και περίπου έναν χρόνο κάτω από την ίδια στέγη, έχει επισηµοποιήσει τη σχέση του µε αρραβώνα από πέρυσι τον Φεβρουάριο. Οµως δεν βιάζεται να προχωρήσει σε γάµο, τουλάχιστον στο εγγύς µέλλον. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η όµορφη ηθοποιός, δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά µε την ιδέα του γάµου. Σε ό,τι αφορά τη δηµιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού, χωρίς να το αποκλείει, δεν είναι κάτι που επιδιώκει, αφού έχει ρίξει το βάρος στην καριέρα της. Όπως µαρτυρούν φίλοι από το στενό της περιβάλλον, πάντως, η Ιωάννα δείχνει να διανύει µία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή, απολαµβάνοντας την αγάπη και την τρυφερότητα του συντρόφου της Μάκη. Η σχέση τους έχει δοκιµαστεί στα δύσκολα και όχι µόνο έχει αντέξει αλλά έγινε πιο δυνατή, µε το µέλλον να διαγράφεται πολύ ευτυχισµένο για τους δύο νέους που έχουν αποφασίσει να περάσουν τη ζωή τους µαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved