BAD NEIGHBOURS 2: Η πιο τρελή νεανική κωμωδία επιστρέφει!
Exodos

BAD NEIGHBOURS 2: Η πιο τρελή νεανική κωμωδία επιστρέφει!

Εσύ που θα έφτανες για την ηρεμία σου?


Από τον σκηνοθέτη των πολύ πετυχημένων κωμωδιών Σηκωτός για τη Συναυλία (Get Him to the Greek) και Ανυπόφοροι Γείτονες (Bad Neighbors – το μεγάλο νεανικό hit του 2014) έρχεται η συνέχεια της κάφρικης νεανικής κωμωδίας που όλοι περιμέναμε!

Ο large Σεθ Ρόγκεν σε ρόλο συντηρητικού οικογενειάρχη, μαζί με τη γυναίκα του, Ρόουζ Μπερν ετοιμάζονται οικογενειακώς (με την κορούλα τους και το μωρό που πρόκειται να γεννηθεί) να μετακομίσουν σε νέα γειτονιά, στα προάστια. Μόλις υπογράφουν, όμως, τα συμβόλαια με τους αγοραστές του παλιού τους σπιτιού, ενημερώνονται πως είχαν αποδεχτεί ρήτρα επιτήρησης ενός μήνα από τους νέους ιδιοκτήτες, προκειμένου οι τελευταίοι να εξετάσουν κάθε παράμετρο αναφορικά με τη γειτονιά και το σπίτι προτού μετακομίσουν. Για κακή τους τύχη, όμως, στο διπλανό σπίτι, που άλλοτε στέγαζε την ανεξέλεγκτα φασαριόζικη φοιτητική αδελφότητα με αρχηγό τον hot Ζακ Έφρον, μετακομίζει μια γυναικεία αδελφότητα, με επικεφαλής την Κλόι Γκρέις Μόρετζ, η οποία αποδεικνύεται ακόμα πιο ξέφρενη. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στις φοιτήτριες που διεκδικούν ισότιμα με εκείνα των αγοριών δικαιώματα στη διασκέδαση, και το φιλήσυχο ζευγάρι (που συνειδητοποιεί πως όχι μόνο έχει μεγαλώσει, αλλά και πως κινδυνεύει να «ακυρωθεί» μελλοντικά από την ίδια τους την κόρη) με τον άλλοτε εχθρό (Ζακ Έφρον) να πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο!

Inside info:
•Μετά την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας και τα πολύ θετικά σχόλια κοινού και κριτικών, το 2014, ήταν λογικό, οι δημιουργοί να αρχίσουν να σκέφτονται τη διάδοχη ιστορία. Όπως επισημαίνει ο ηθοποιός κι εκ των παραγωγών της ταινίας, Σεθ Ρόγκεν «Δε συζητήσαμε το ενδεχόμενο να κλιμακώσουμε την ίδια ιστορία. Εκεί είναι που αποτυγχάνουν τα σίκουελ. Ζητούμενο ήταν να την εξελίξουμε. Δε θέλαμε μια μεγαλύτερη ή περισσότερη εκδοχή της πρώτης ταινίας. Θέλαμε να διερευνήσουμε πώς έχει εξελιχθεί η ζωή αυτών των ανθρώπων. Η πρώτη ταινία αφορούσε στην άρνηση των ηρώων να ωριμάσουν και στις άτσαλες προσπάθειες που έκαναν προκειμένου να συμπεριφέρονται σαν έφηβοι. Τώρα έχουν αποδεχτεί πως έχουν μεγαλώσει, αλλά αρνούνται να αποδεχτούν πως τα παιδιά τους, κάποια στιγμή, θα μεγαλώσουν και θα τους αμφισβητήσουν. Στην πρώτη το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ήθελε να παραμείνει στην παιδική φάση, ενώ, τώρα, προσπαθούν να ελέγξουν ένα παιδί.» για να συμπληρώσει ο σκηνοθέτης, Νίκολας Στόλερ «Η ταινία διαπραγματεύεται τη γλυκόπικρη διαδικασία της ηλικιακής ωριμότητας του ανθρώπου και πώς αυτή επηρεάζει τις ζωές των πρωταγωνιστών. Πραγματεύεται τον τρόμο που όλοι οι γονείς νιώθουν στην προοπτική να αποδειχθούν ανεπαρκείς και έτσι το παιδί τους να φτάσει στο σημείο να τους μισήσει.»
• Ο ήρωας που υποδύεται ο Ζακ Έφρον, πάλι, έχει παραμείνει στάσιμος σε όλα τα επίπεδα της ζωής του, ενώ οι συνομήλικοί του είναι καθόλα αποκαταστημένοι. Σχολιάζει ο ηθοποιός «Ο ήρωας που υποδύομαι είναι σε μια πολύ εύθραυστη θέση. Περνάει κρίση ηλικίας και στόχων. Ενώ οι φίλοι του έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, εκείνος έχει παραμείνει στη φοιτητική νοοτροπία και στάση ζωής.»
• Η ιδέα για τη γυναικεία αδελφότητα προέκυψε όταν μια συνεργάτης τούς επισήμανε τη διαφορετική αντιμετώπιση μεταξύ αδελφοτήτων, με τις γυναικείες να απαγορεύεται να οργανώνουν ξέφρενα πάρτι ή να καταναλώνουν αλκοόλ. Έτσι η πρωταγωνιστική αδελφότητα φαίνεται πως παλεύει για μια ισότιμη αντιμετώπιση από το σεξιστικό σύστημα, και οι χαρακτήρες, αυτομάτως, γίνονται ρεαλιστικοί. Επιπλέον, σε αντίθεση με την τελειόφοιτη αδελφότητα της πρώτης ταινίας, η τωρινή αποτελείται από πρωτοετείς, πράγμα που δικαιολογεί και την ορμητική τους διάθεση για αλλαγή, δίχως δεύτερες σκέψεις.
• Το βασικό σύστημα του σκηνοθέτη είναι ο αυτοσχεδιασμός. Στα γυρίσματα, που διήρκησαν συνολικά εννέα εβδομάδες, κάθε ηθοποιός μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει και να δούνε όλοι, μετά, συλλογικά, τι κρατάνε και τι αφήνουν.
• Η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μια τόσο αθυρόστομη κωμωδία, υποδυόμενη το πρότυπο της αρχηγού μιας γυναικείας αδελφότητας.

Στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 19 Μαΐου από την UIP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved