Γεράσιμος Ανδρεάτος: Πλημμύρισε το Βεάκειο θέατρο Πειραιά
Exodos

Γεράσιμος Ανδρεάτος: Πλημμύρισε το Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ανέβηκε στη σκηνή του Βεάκειου Θεάτρου Πειραιά, σε μια sold out συναυλία την Τρίτη το βράδυ και παρέα με τους αγαπημένους φίλους του καλλιτέχνες και ένα ρεπερτόριο με καλά λαϊκά τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο, χαρίζοντας στους παραπάνω από 2.000 θεατές του, μια νύχτα μοναδική.

Και δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς.... Γιατί ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, έφτιαξε μια συναυλία – γιορτή, με γνήσια και αυθεντικά υλικά και την χάρισε απλόχερα στο κοινό του.

Η Ελένη Βιτάλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Βασίλης Σκουλάς ήταν εκεί, μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, για να τιμήσουν τον ερμηνευτή με την επιτυχημένη και στερεή μουσική διαδρομή αλλά και τον γνήσιο και σεμνό φίλο τους.
Για να ερμηνεύουν με τις εξαιρετικές τους φωνές και το δικό τους ύφος, προσωπικές επιτυχίες αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών – Θεοδωράκης, Μπιθικώτσης, Κουγιουμτζής, Καλδάρας, Βίρβος ...


Την συναυλία άνοιξε ο Γεράσιμος που θέλοντας να τιμήσει τον Πειραιά και την Καστέλα, τραγούδησε σχεδόν α ακαπέλα το τραγούδι “Στου Προφήτη Ηλία τα σοκάκια”... Οι θεατές δεν άργησαν να ανταποκριθούν και το Βεάκειο πλημμύρισε από φωνές που σιγοτραγουδούσαν μαζί του μεγάλες επιτυχίες όπως ο “Γκρεμός” και το “Φεγγάρι μάγια μουκανες”....
Ήταν η αρχή μιας πραγματικής γιορτής όπου όλοι οι φίλοι του Γεράσιμου Ανδρεάτου, ο ένας μετά τον άλλο, αφιέρωναν τραγούδια και μοιραζαν καλές κουβέντες για τον Γεράσιμο. Αληθινά από καρδιάς λόγια.


Η Φωτεινή Βελεσιώτου, ανέβηκε πρώτη. Δωρική παρουσία, τραγούδησε μαζί με τον Ανδρεάτο δύο από τα ωραιότερα τραγούδια της: “Διόδια” και “Μέλισσες”.
Η Ελένη Βιτάλη γενναιόδωρη μιλησε με τα καλύτερα λόγια για το ήθος του φίλου της και ανήγγειλε με ενθουσιασμό την επικείμενη χειμωνιάτικη συνεργασία τους.
Η Μελίνα Κανά ευαίσθητη καθώς το θαλασσινό αεράκι φυσούσε πάνω από τη σκηνή του Βεάκειου, πήρε διπλα της τον Γεράσιμο για να τραγουδήσουν το “Αερικό” και να μαγέψουν, ακριβή μας Πίτσα, η κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου τραγούδησε τις επιτυχίες της “Ερωτα μου αγιάτρευτε” και το “Αγριολούλουδο”.


Κι αν το παιχνίδι του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τις κυρίες της βραδιάς περιείχε την υπόκλιση, με τους κυρίους δεν ήταν το ίδιο. Με τον Παντελή Θαλασσινό, καλό του φίλο έπαιξαν με τα τραγούδια σαν μικρά παιδιά, με τον Βαγγέλη Κορακάκη στενό του συνεργάτη σε τραγούδια που έγιναν επιτυχίες - “Ο κουρασμένος δρόμο μου”, “Το Πρώτο φθινόπωρο”, “Στη σκέψη της τρελής” αστειευτήκαν κι απόλαυσαν, τον κόσμο να τους ακολουθεί με τις φωνές του, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου συναντήθηκαν στο πιάνο για να μας εκμυστηρευτούν ότι “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια”, καθώς και για πρώτη φορά ερμήνευσε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του συνθέτη αφιερωμένο στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Τέλος με τον δεξιοτέχνη Βασίλη Σκουλά, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έδειξε τις δυνατότητες του να τραγουδήσει ακόμη και τραγούδια της παράδοσης όπως “Άσπρο μαντήλι ανέμιζε”.
Την βραδιά έκλεισε ο ίδιος, διασκεδάζοντας τον κόσμο με γνωστά λαϊκά τραγούδια κρατώντας για το τέλος “Το μινόρε της αυγής”. Το κοινό αποζημίωσε τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τους φίλους, μ’ ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ζητώντας του αυτή η συναυλία – γιορτή να επαναληφθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved