Η Έλενα Παπαρίζου δίνει ραντεβού στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά
Exodos

Η Έλενα Παπαρίζου δίνει ραντεβού στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Κάτω στον Πειραιά... στο Πασαλιμάνι, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Καθόλου τυχαία βέβαια...... Η τραγουδίστρια, ανεβαίνει στο Βεάκειο, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, παρέα με το πιο feelgood δίδυμο του ελληνικού τραγουδιού, Μύρωνα Στρατή και Ησαϊα Ματιάμπα για μια μοναδική συναυλία.


Πιο λαμπερή από ποτέ, γλυκιά και χαλαρή περπάτησε στην γνωστή πειραιώτικη πασαρέλα, στο Πασαλιμάνι ξαφνιάζοντας τον κόσμο με την απλότητά της. «Γεια σου Έλενα, σε περιμένουμε στο Βεάκειο» της φώναζαν. Κι εκείνη οικεία, απλή και χαμογελαστή ανταποκρινόταν. Τα κινητά άναψαν από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Κάτω από το ρολόι – σήμα κατατεθέν του Πειραιά – μπροστά από τη θάλασσα. Το Πειραιώτικο δειλινό ήταν δικό της.


Κάτω στον Πειραιά... στο Πασαλιμάνι , ένα δειλινό... η Έλενα Παπαρίζου, δέχτηκε και μοίρασε αγάπη κι έδωσε την υπόσχεση για μια δυναμική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Το ραντεβού λοιπόν είναι Πέμπτη 21 Ιουλίου, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, dance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια από όλη την δισκογραφία της, με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.
Την περιμένουμε....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved