«Μόνο αν το πιστέψεις» με τη μοναδική Ελένη Καστάνη
Exodos

«Μόνο αν το πιστέψεις» με τη μοναδική Ελένη Καστάνη

H Κέλλυ Σταμουλάκη μετά τη μεγάλη της επιτυχία «Πρίγκιπας και Φτωχός», επιστρέφει με τη νέα της παράσταση «Μόνο αν το Πιστέψεις...» στο Θέατρο ΑΛΙΚΗ (Παιδική Σκηνή) από τον Οκτώβριο.

Μια μεγάλη παραγωγή με την οποία υπόσχεται να κινητοποιήσει την ευαισθησία και τη φαντασία μικρών και μεγάλων μέσα από μία εκφραστική εικαστική γλώσσα αλλά κυρίως να συγκινήσει με τη δύναμη των νοημάτων της.
Γρήγορες εναλλαγές και έντονη δράση, έξυπνοι διάλογοι, χιούμορ και κωμικά περιστατικά, χορευτές, ηθοποιοί και ακροβάτες που κινούνται με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής επί σκηνής (πιάνο, ακορντεόν, λαούτο, βιολί, κρουστά, τρομπέτες, φλογέρες κλπ.), δημιουργούν ένα διαδραστικό υπερθέαμα που θα συνεπάρει κάθε μικρό και μεγάλο θεατή.

Η Ελένη Καστάνη ισορροπεί ανάμεσα σε κωμικές και ευαίσθητες νότες και συνθέτει μια ανεπανάληπτη ερμηνεία στο ρόλο της μάνας, τον οποίο απογειώνει με το μοναδικό ταλέντο και ταπεραμέντο της. Ο Ορέστης Τρίκας αποδίδει τη διαφορετικότητα του ήρωά του με ενσυναίσθηση, ψυχική δύναμη και δεξιοτεχνικές μεταβάσεις στις εσωτερικές πτυχές του ρόλου, ενώ την αδελφή του υποδύεται με ταλέντο και φρεσκάδα η Μυριέλλα Κουρεντή. Σε όλο αυτό το ταξίδι της περιπέτειας τα βήματα των ηρώων του 15μελή θιάσου οδηγεί μουσικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved