Δραγούμη-Ρόμπερτς: Γιόρτασαν με ρομαντικό δείπνο την 16η επέτειό τους
Exodos

Δραγούμη-Ρόμπερτς: Γιόρτασαν με ρομαντικό δείπνο την 16η επέτειό τους

H περίσταση ήταν ιδιαίτερη και παρότι η Ναταλία Δραγούμη και ο Έντι Ρόμπερτς σπάνια περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους µακριά από τα παιδιά τους, αυτή τη φορά είπαν να βγουν ως ζευγάρι.

Αφορµή στάθηκε η 16η επέτειος γάμου τους που ήθελαν να γιορτάσουν ροµαντικά, µε ένα όµορφο δείπνο µόνο για δύο! Βρέθηκαν, λοιπόν, σύμφωνα με τη real, στο εστιατόριο θαλασσινών «Αθερίνα» στα βόρεια προάστια, έχοντας προηγουµένως στείλει στον κινηµατογράφο τη 12χρονη κόρη τους Κλειώ και τον 11χρονο γιο τους Φίλιππο, οι οποίοι θα διασκέδαζαν και εκείνοι µε τους φίλους τους.
Η εικόνα της ηθοποιού στο τραπέζι, σε ένα άκρως ροµαντικό σκηνικό, δίπλα στον σύντροφο της ζωής της, µε τον οποίο παντρεύτηκαν το 2000, παρέπεµπε σε ένα πολύ ερωτευµένο ζευγάρι που µόλις είχε γνωριστεί! Κοιτάζονταν συνεχώς στα µάτια µε νόηµα, εκείνη κούρνιαζε στην αγκαλιά του µε νάζι και εκείνος της χαµογελούσε ευτυχισµένος, γεγονός που φυσικά δεν θα µπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους υπόλοιπους θαµώνες του εστιατορίου που δικαίως χαρακτήρισαν το ζευγάρι από τα πιο ταιριαστά που είχαν δει τελευταία. Όταν η ηθοποιός ερωτάται επίµονα για το «µυστικό» χάρη στο οποίο καταφέρνει να κρατά ζωντανό και υγιή τον γάµο της, η ίδια τονίζει: «Παρότι θεωρώ τον γάµο µου πετυχηµένο, δεν ξέρω αν υπάρχει µυστικό. Πιστεύω πως το γεγονός ότι είναι επιτυχηµένος ο γάµος µας οφείλεται σε µεγαλύτερο ποσοστό στον άντρα µου».
Αυτόν τον καιρό η Ναταλία ∆ραγούµη πρωταγωνιστεί µαζί µε τον Αντώνη Λουδάρο, τη Νεφέλη Ορφανού και πολλούς ακόµα άξιους συναδέλφους της στην παιδική παράσταση «Ο Εµίλ και οι ντετέκτιβ», σε ελεύθερη απόδοση της Μιµής Ντενίση και σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη. Συγχρόνως ασχολείται και µε τις σχολικές καντίνες µε υγιεινά γεύµατα «Μέλι γάλα» που διαθέτει. Όσο για τον αρχιτέκτονα σύζυγό της Έντι Ρόµπερτς, συνεχίζει να βρίσκεται στο τιµόνι της εταιρείας GFRA Architecture, µε την οποία αναλαµβάνει τη µελέτη µεγάλων κτιριακών έργων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved