Exodos

Τέλειοι Ξένοι: Μυστικά και αποκαλύψεις στη νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη!

Εσύ θα άφηνες ποτέ τον σύντροφό σου να δει το κινητό σου; Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές, η απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ δύο ανθρώπων είναι απλά μία ψευδαίσθηση και κάτω από την επιφάνεια... τα μυστικά και τα ψέματα κυριαρχούν!

Στους «Τέλειους Ξένους» τα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια!
Μυστικά, ψέματα κι αποκαλύψεις ανάμεσα σε φίλους και ζευγάρια! Όλα αυτά θα τα δούμε στη νέα, ιντριγκαδόρικη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι».
Ο Θοδωρής Αθερίδης, πέρα από τη σκηνοθεσία, πρωταγωνιστεί δίπλα σε μία πλειάδα γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών, όπως η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκης Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας και η Ευαγγελία Συριοπούλου και οι «Τέλειοι Ξένοι» εξετάζουν σε βάθος -και με χιούμορ που «τσακίζει»- τις ανθρώπινες σχέσεις, σε συνδυασμό με τη high-tech εποχή που ζούμε!
«Πιπεράτα» μυστικά και... τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια
Πρόκειται για ένα «παιχνίδι» μεταξύ επτά φίλων που τα έχει όλα: Ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου, «πιπεράτα» μυστικά, αποκαλύψεις, κωμωδία και δράμα. Κι αν η φαινομενικά άνετη και χαλαρή διάθεση της παρέας στην αρχή μοιάζει ακλόνητη, όσο εκτυλίσσεται η βραδιά τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια.
Γέλια, πειράγματα και όνειρα για το μέλλον γίνονται σκόνη και θρύψαλα μόλις αρχίσουν να χτυπούν τα κινητά. Τι γίνεται τότε; Ζευγάρια χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και καρδιακοί φίλοι μαθαίνουν πως, τελικά, ελάχιστα γνωρίζουν ο ένας τον άλλο!

Πόσο καλά γνωρίζεις τον σύντροφο σου; Από τις 15 Δεκεμβρίου, ανακαλύπτεις την απάντηση!
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

*Οι Τέλειοι Ξένοι κυκλοφορούν στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, σε διανομή της Odeon.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved