Γαρμπή-Καλλή: Ο Ντάβλας διασκέδασε στο ΦΩΣ
Exodos

Γαρμπή-Καλλή: Ο Ντάβλας διασκέδασε στο ΦΩΣ

Συνεχίζουν με επιτυχία τις εμφανίσεις τους. 

«Στο νυχτερινό κέντρο «Φως» εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον γνωστό PR Manager Γιώργο Ντάβλα που παρακολούθησε την Καίτη Γαρμπή μαζί με την Στέλλα Καλλή σε ένα σχήμα που υπόσχεται να διασκεδάσει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο την νυχτερινή Αθήνα το φετινό χειμώνα.


Οι δύο γυναίκες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους μπλέκοντας τις υπέροχες φωνές τους και ερμηνεύοντας διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια.Από τη μία η μοναδική Καίτη Γαρμπή, με την υπέροχη βαθιά φωνή της και το διαχρονικό της ρεπερτόριο διανθισμένο από τις πρόσφατες επιτυχίες της και από την άλλη η Στέλλα Καλλή που δίνει τη δική της λαϊκή νότα στο σχήμα ανεβάζοντας τη διασκέδαση και ξεχωρίζοντας με την αξιόλογη φωνή της και την elegant παρουσία της.
Οι δυο τους υπόσχονται ευχάριστες μουσικές στιγμές με ατελείωτο χορό σε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση.
Ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι άκρως απολαυστικός, αφού κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα, οι δρόμοι θα οδηγούν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Φως», όπου θα μας συντροφεύουν δύο αγαπημένες φωνές του λαϊκού πενταγράμμου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved