La La Land: αφιερωμένο σε όσους ονειρεύονται
Exodos

La La Land: αφιερωμένο σε όσους ονειρεύονται

Με 7 υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη ταινία, με μία μουσική που σε ταξιδεύει στα πιο τρελά και ρομαντικά σου όνειρα, με σκηνικά βγαλμένα κατευθείαν από τα κλασσικά χολιγουντιανά μιούζικαλ και με ένα στόρι που πιο αγαπησιάρικο και παθιασμένο δε γίνεται, το “La La Land” δημιουργήθηκε για να φέρει πίσω στη ζωή μας τη χαμένη μαγεία του φλερτ.

Ο σκηνοθέτης του εκπληκτικού “Whiplash”, Ντάμιεν Σαζέλ, αποφάσισε να πασπαλίσει τις φετινές γιορτές με χολιγουντιανή χρυσόσκονη και να μας παρασύρει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πήρε τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμμα Στόουν κι έφτιαξε το πιο glamorous ζευγάρι όλων των εποχών.

Εκείνος μουσικός της τζαζ, εκείνη ανερχόμενη ηθοποιός. Ψάχνουν και οι δύο μια ευκαιρία για να πετύχουν σε αυτό που αγαπάνε να κάνουν. Ερωτεύονται παράφορα. Ζούν παθιασμένα. Ονειρεύονται, κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, μοιράζονται τα πάθη και τις ανησυχίες τους. Θέλουν να μείνουν μαζί για πάντα. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Το “La La Land” δημιουργήθηκε από ονειροπόλους και απευθύνεται σε ονειροπόλους. Είναι η ταινία εκείνη που θα θες να δεις και να ξαναδείς, που θα προτείνεις σε όλους για πολύ καιρό. Είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.

La La Land: 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.

Δείτε το trailer:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved