Η επίσημη πρεμιέρα του «Έτερος Εγώ»
Exodos

Η επίσημη πρεμιέρα του «Έτερος Εγώ»

Παρουσία συντελεστών και πολλών καλεσμένων από τον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου προβλήθηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό η νέα ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ».

Μαζί με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας παρευρέθηκαν οι πρωταγωνιστές και ηθοποιοί Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κόρα Καρβούνη και Αντώνης Αντωνίου.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός Francois Cluzet, αγαπητός στο ελληνικό κοινό από την συμμετοχή του στην ταινία «Οι Άθικτοι», ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς. Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει έναν ρόλο-κλειδί στην ταινία συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε ελληνική παραγωγή.

Λίγο πριν την έναρξη της πρωτότυπης αστυνομικής περιπέτειας που είναι βασισμένη στη θεωρία και τα ρητά του Πυθαγόρα, το κοινό καλωσόρισαν η Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood Entertainment και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Σωτήρης Τσαφούλιας. Η Ειρήνη Σουγανίδου εξέφρασε τη χαρά της για την πολύ θετική μέχρι τώρα πορεία της ταινίας, θυμίζοντας στο κοινό πως «η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβρη στο 57ο Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία, το βραβείο κοινού Fischer για ελληνική ταινία, και το βραβείο Νεότητας». Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ευχαρίστησε τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του «πίσω και μπροστά από τις κάμερες σε ένα μεγάλο ταξίδι που τελειώνει με την προβολή της ταινίας, έτοιμη πλέον να συνδιαλαγεί με το κοινό της».

Από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ελένη Ράντου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Δωροθέα Μερκούρη, Αλέξης Γεωργούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Ελισσάβετ Μουτάφη, Πέτρος Λαγούτης, Άλεξ Κάβδας, Κατερίνα Παπαδάκη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Ιωάννα Πηλιχού, Ισαβέλλα Βλασιάδου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ξανθή Γεωργίου, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Όλγα Μαλέα, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Τεύκρος Μιχαηλίδης, Μάκης Γαζής, Άννα Νταλάρα και η τέως υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved