Αυτό το φινάλε στο Acro δεν χάνεται…
Exodos

Αυτό το φινάλε στο Acro δεν χάνεται…

To πιο εκρηκτικό live club της πόλης και ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης  το ACRO Club με τον Γιώργο Σαμπάνη, τη Μαλού Κυριακοπούλου και την Ελισάβετ Σπανού κάνει Φινάλε το Σάββατο 9 Απριλίου

Στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, στο ACRO club, Ο Γιώργος Σαμπάνης δημιούργησε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που ανέτρεψε και καθιέρωσε νέα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα. Για 4η σεζόν ο κόσμος έζησε την εμπειρία του ACRO club σε ένα προσεγμένο πρόγραμμα με πάνω από 260.000 θεατές και παρουσίες που συζητήθηκαν.

Χαμός επικράτησε για και αυτό το διήμερο με την διασκέδαση να μην έχει τελειωμό.

Ο Γιώργος Σαμπάνης με ενδιαφέρουσες διασκευές αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την ποπ/ροκ σκηνή αλλά και λαϊκά, ζωντάνεψε τα βράδια μας παρέα με την Μαλού και την Ελισάβετ Σπανού.

Στο κατάμεστο ACRO Club βρέθηκε και ο Κώστας Φραγκολιάς με την παρέα του αλλά και ο Πέτρος Ίμβριος όπου δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει με τον Γιώργο Σαμπάνη αγαπημένες επιτυχίες. Ακόμα, η Μαρία Λουίζα Βούρου με την Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Πένυ Σκάρου με την παρέα της Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκαν από το κοινό με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα.

Η επιχείρηση ευχαριστεί όλους του θεατές που επέλεξαν το ACRO για την διασκέδαση τους, και όλους τους συνεργάτες που συντέλεσαν να γίνει το απόλυτο στέκι. Σας περιμένουμε για το φινάλε μας και δεσμευόμαστε για νέες προκλήσεις και εκπλήξεις!

Το ACRO το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι κάνει φινάλε αυτή το παρασκευοσάββατο 8 & 9 Απριλίου

Μην το χάσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved