Αδαμαντίδης- Αλκαίου: Μαζί στο Θέατρο Βράχων
Exodos

Αδαμαντίδης- Αλκαίου: Μαζί στο Θέατρο Βράχων

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Λένα Αλκαίου ενώνουν τις φωνές τους την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων. 

Φιλική συμμετοχή: Πίτσα Παπαδοπούλου και Κατερίνα Κούκα.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες φωνές που γέννησε η ελληνική δισκογραφία, την σπουδαιότητα της οποίας είχαν παραδεχτεί με δημόσιες αναφορές τους τόσο ο Στέλιος Καζαντζίδης όσο και ο Στράτος Διονυσίου, εισπράττει σε κάθε του εμφάνιση την απόλυτη αποδοχή και αγάπη του κοινού. Μία ανεπιτήδευτη φωνή, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους.

Η Λένα Αλκαίου μέσα από μία αξιοζήλευτη πορεία στο ελληνικό τραγούδι, τόσο δισκογραφικά με σπουδαίους έλληνες δημιουργούς όσο και με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού αλλά και με άξιους τραγουδιστές της γενιάς της, παραμένει άμεση, προσιτή και ανθρώπινη και μας πείθει με τη δική της αλήθεια, τη φωνή της. Με ήθος και ευαισθησία έχει ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια και με την δύναμη και την εκφραστικότητα της ερμηνείας της, καταφέρνει να ενώνει το κοινό σε μία παρέα, με μία ψυχή.

Ο Δημήτρης Κανέλλος είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη, η Πίτσα Παπαδοπούλου ενώ κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη» με τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Δημήτρη Λάγιου, σε στίχους του Φώντα Λάδη. Σημαντική ήταν επίσης και η παρουσία του στο Rising Star όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο από τους κριτές της επιτροπής όσο και από το κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved