Κώστας Δόξας: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με την κόρη του και τη γυναίκα του (φωτό)
Exodos

Κώστας Δόξας: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με την κόρη του και τη γυναίκα του (φωτό)

Πρώτη επίσημη έξοδο με την κόρη του, η οποία γεννήθηκε μόλις πριν από δύο μήνες έκανε προ ημερών ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας και π σύζυγος του Μαρία Δεληθανάση, η οποία, αν και γέννησε, μόλις πριν οπό λίγο κσιρό, δείχνει να έχει επιστρέψει στη σιλουέτα της.

Το ζευγάρι βρέθηκε με τη νεογέννητη κόρη του στο αργεντίνικο εστιατόριο «Bacoa» στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς σε μία από τις πρώτες δημόσιες εξόδους τους ως οικογένεια. Αηό τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή, σπανία ο Κ. Δόξας αποχωρίζεται την οικογενειακή εστία, μιας και έχει ξετρελαθεί με τη μικρούλα του που όπως έχει αποφασίσει μαζί με τη σύζυγο του θα ονομάσουν Σοφία. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε μυστικά με πολιτικό γάμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δύο μήνες πριν από τη γέννηση της κό¬ρης του, προς το παρόν δεν κάνει σχέδιο για θρησκευτικό γάμο.
Το γλυκό κοριτσάκι ήρθε αναπάντεχο στη ζωή του ζευγαριού και γι' αυτό ο τραγουδι¬στής δεν ήταν προετοιμασμένος για μϊα τόσο ριζική αλλαγή στη ζωή του. Καθόλου δεν παραπονιέται, όμως, αφού δηλώνει τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ξετρελαμένος με τις γυ-ναίκες της ζωήςτου.
Ο Κώστας και η Μαρία ευχαριστήθηκαν πολύ το δείπνο τους μιας και από τότε που ήρθε. στη ζωή τους η μικρή, η λαχτάρα τους να την κρατούν συνέχεια αγκαλιά και να τη φροντί­ζουν δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια για εξόδους. Στη διάρκεια του δείπνου τους η μι­κρή, π οποία βρισκόταν δίπλα τους κοιμόταν ήσυχη στο πορτ-μπεμπέ της, αφήνοντας ανε-νόχλπτουςτουςγονείςτπς να χαρούν αυτή τπν πρώτη έξοδο τους μετά από καιρό. Ολοι είναι ευχαριστημένοι και ειδικά ο Κ. Δόξας ο οποίος μπορεί να έχει αναλάβει με ωριμότητα την ευθύνη που φέρει ένας νέος μπαμπάς όμως συ­νεχίζει να επιστρατεύει για τα πάντο το αστεί­ρευτο χιούμορ του, κάνοντας πρώτα απ' όλα τη σύζυγο του, αλλά και όλουςγύρω του να γε­λούν συνεχώς και να είναι ευτυχισμένοι. Οπως είναι και εκείνος βλέποντας απλά και μόνο το χαμόγελο της κόρηςτου, η οποία πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητα του. Ο Κ. Δόξας ετοι­μάζεται για πηγαινέλα στη Μύκονο, όπου έχει κλείσει να εμφανίζεται με τη Χριστίνα Κολέτσα κάθε Κυριακή και Δευτέρα στο «4711», που • βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Μονπς και κρα­τά ψηλά τη διασκέδαση στο νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved