Όλα όσα έγιναν στην συναυλία της Μαρινέλλας, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας
Exodos

Όλα όσα έγιναν στην συναυλία της Μαρινέλλας, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και 7.000 φωνές στο κατάμεστο Κατράκειο!

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο, με περισσότερους απο 7.000 θεατές, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία καλωσόρισαν το καλοκαίρι στην πιο μαγική συναυλία! Οι τρεις σπουδαίες καλλιτέχνιδες, τραγούδησαν και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό που τις καταχειροκρότησε και απέδειξαν πως η Γυναικεία Υπόθεση είναι.. υπόθεση ολονών!!

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για τις υπέροχες συναυλίες που θα ακολουθήσουν σε ολη την Ελλάδα. Τρείς ‘μεγάλες κύριες’ του Ελληνικού τραγουδιού ,τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία , να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο , που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού .

Δίπλα τους θα έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς.

Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved