Οι «Πυξ Λαξ» γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια με μια μοναδική συναυλία
Exodos

Οι «Πυξ Λαξ» γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια με μια μοναδική συναυλία

Του χρόνου τέτοια μέρα θα βρισκόμαστε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 χρόνια των Πυξ Λαξ!

Ένα όνομα που έγινε σύνθημα! Ένα σύνθημα που έγινε θρύλος!

Την Πέμπτη, 12 Ιουλίου του 2018, οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν με δύναμη από τα παλιά αλλά με το βλέμμα στο μέλλον, για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους.

Την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.
Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μια μεγάλη συναυλία - γιορτή, αφιερωμένη στους χιλιάδες οπαδούς τους.
Γιατί οι Πυξ Λαξ είναι πολύ δυνατοί για να μην είναι εδώ!
Σε καιρούς που έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο πιο πολύ από ποτέ!
Σε καιρούς που η μουσική μοιάζει να είναι η μόνη λύση!
Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως!
Ένα χρόνο ακριβώς πριν από την μεγάλη επετειακή συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας παρουσιάζουν ένα δείγμα από το πρώτο τραγούδι - προπομπός της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής δουλειάς τους, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, από την Panik Entertainmnet Group.

«Απ' Την Αρχή» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των ΠΥΞ ΛΑΞ σε μουσική και στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα. Ένα τραγούδι που περιγράφει την πορεία του συγκροτήματος τα προηγούμενα 30 χρόνια, με ένα τόσο μοναδικό τρόπο που μόνο οι ΠΥΞ ΛΑΞ μπορούν να δημιουργούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved