Μιμή Ντενίση: Με τη Βανέσα Ρέντγκρεϊβ στο Μέγαρο για το ντοκιμαντέρ της προσφυγιάς
Exodos

Μιμή Ντενίση: Με τη Βανέσα Ρέντγκρεϊβ στο Μέγαρο για το ντοκιμαντέρ της προσφυγιάς

Η Μιμή Ντενίση θα υποδεχτεί τη Βανέσα Ρέντγκρεϊβ στο Μέγαρο Μουσικής.

Εκεί θα παρουσιαστεί το ντοκιμαντέρ «Sea sorrow», το οποίο αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της σπουδαίας Αγγλίδας ηθοποιού. Στο πλευρό της βραβευμένης με Οσκαρ καλλιτέχνιδας θα βρεθεί και ο λόρδος Αλφρεντ Νταπς, πρώην βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας.

Το ντοκιμαντέρ είναι ένας στοχασμός της Ρεντγκρέιβ πάνω στην προσφυγική κρίση, που περνάει μέσα από τα μάτια παιδιών, τα οποία ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους, αλλά και τη φωνή καλλιτεχνών από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία και η Βρετανία.

Ο τίτλος του παραπέμπει στην «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και ο επίσης οσκαρικός ηθοποιός Ρέιφ Φάινς απαγγέλλει στίχους κατά τη διάρκεια του φιλμ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την προβολή της ταινίας εκείνη τη μέρα θα διατεθούν στις οργανώσεις Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Safe Passage. Η Μιμή θα προλογίσει τη βραδιά, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τους Βανέσα Ρεντγκρέιβ, λόρδο Αλφρεντ Νταμπς και εκπροσώπους των δύο μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved