«Και τώρα τι κάνουμε;» στο θέατρο Τέχνης με την Αντώνη Καφετζόπουλο
Exodos

«Και τώρα τι κάνουμε;» στο θέατρο Τέχνης με την Αντώνη Καφετζόπουλο

To Φεστιβάλ «Αναλόγιο 2017» παρουσιάζει στο κοινό νέους δημιουργούς και τα καλύτερα, σύγχρονα και πιο ανήσυχα δείγματα γραφής.

Ένα από τα 8 ελληνικά έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής είναι το έργο του Βαγγέλη Χρόνη «Και τώρα, τι κάνουμε;», που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Θέατρο Τέχνης

Λίγα Λόγια για το έργο
Ένας διάλογος περισσότερο με τη ζωή παρά με το θάνατο, το «Και τώρα τι κάνουμε;», καθώς αν και σχεδόν διαρκώς παρούσα η πεθαμένη σύζυγος πάνω στη σκηνή, ο άνδρας της τής απευθύνεται μ᾽έναν τρόπο που περιλαμβάνει και την ίδια μέσα του. Δεν ακούμε τη φωνή της αλλά μπορούμε να υποθέσουμε τις απαντήσεις της σ᾽αυτό το διαρκές παιχνίδι που είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ώστε ο θάνατος αν και σε εξαιρεί από τη ζωή, η παρουσία σου να συνεχίζεται σχεδόν αναλλοίωτη χάρη σε όσα «αποστήθισε» ανεπιδίωχτα η μνήμη και η ψυχή του συντρόφου. Σε τόσο έντονο μάλιστα βαθμό ώστε ρητορικό σχεδόν να ακούγεται το ερώτημα «και τώρα τι κάνουμε;» αφού τη συνέχεια είναι σα την γνωρίζουν εξίσου καλά τόσο αυτός που έχει μείνει όσο και αυτή που έχει φύγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved