Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται δυνατά και φέτος στη σκηνή του ACRO Club
Exodos

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται δυνατά και φέτος στη σκηνή του ACRO Club

Ο εκπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης έρχεται δυνατά και φέτος στη σκηνή του ACRO Club με πολύ όρεξη, κέφι και μουσικές εκπλήξεις να προσφέρει την καλύτερη διασκέδαση!

Μαζί του η εξαιρετική Μελίνα Μακρή, ο ταλαντούχος Steven Τριανταφυλλίδης των My Excuse και η εντυπωσιακή Θωμαή Απέργη. Special guest οι Goin' Through ενώ το dj set αναλαμβάνει η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκηη.

Το ACRO Club με τον Γιώργο Σαμπάνη να κρατάει τα ηνία, διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της διασκέδασης αφού κάθε φορά που εμφανίζεται επί σκηνής ο κόσμος παραληρεί. Η μελωδική του φωνή έχει συνεπάρει τους φίλους του που τον ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια και τα τραγούδια που ο ίδιος γράφει έχουν αγγίξει τις καρδιές τους. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται όλες οι δικές του μεγάλες επιτυχίες αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών που φέρουν την υπογραφή του, έχοντας ετοιμάσει για άλλη μια φορά ένα άκρως εκρηκτικό live party με μοναδικό στόχο να απογειώσει το κέφι εκτός ορίων καθιστώντας το ACRO Club για άλλη μια σεζόν το πιο νεανικό club της Αθήνας.

Η εξαιρετική Μελίνα Μακρή που αγαπήθηκε μέσα από το συγκρότημα Vegas, με το μοναδικό ανατρεπτικό στιλ της θα μας μαγεύει με την λυρική μα και δυναμική φωνή της.

Ο ταλαντούχος Steven Τριανταφυλλίδης, frontman του συγκροτήματος My excuse, υπόσχεται πειραγμένες διασκευές με ροκ και ποπ ήχους.

Η Θωμαή Απέργη είναι μια ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο που ξεχώρισε από τα πρώτα της βήματα στην μουσική σκηνή.

Special guest οι Goin' Through για πολλές υποσχόμενες μουσικές βραδιές με δυνατά live perrfomance από αγαπημένα τραγούδια, ενώ η Ράνια Κωστάκη θα παρουσιάζει ένα δυνατό dj set με τον δικό της μοναδικό τρόπο ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Κωνσταντίνος Παλάκας

Χορογραφίες – Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου

Σκηνοθεσία – Δημήτρης Γκάνιος

Ο παλμός της διασκέδασης θα χτυπά για στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved