Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ΑΡΚΑ
Exodos

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ΑΡΚΑ

Χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου του αστείρευτου σκιτσογράφου ΑΡΚΑ, με τίτλο «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων».

Την εκδήλωσε συντόνισε ο Δημήτρης Αγοράς, ο οποίος επιμελήθηκε τη σύνθεση των κειμένων και σκηνοθέτησε την ομώνυμη παράσταση.

Το βιβλίο προλόγισαν η ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλία της με τον ΑΡΚΑ, ο συγγραφέας Φαίδων Ταμβακάκης, ο οποίος προσπάθησε με τη βοήθεια των παρευρισκομένων να λύσει το μυστήριο της αληθινής ταυτότητας του συγγραφέα και η εκπαιδευτικός Κατερίνα Κουφοπούλου, που μίλησε για το ξεκίνημα αυτής της ιδέας από την ερασιτεχνική ομάδα Confusions στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Βούλας.

Οι ήρωες του ΑΡΚΑ δραπέτευσαν απο τις σελίδες των κόμικς και έγιναν θεατρικές πράξεις. Η "Ζωή Μετά", ο "Ισοβίτης", οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ο "Καστράτο", το "Μαλλί με Μαλλί" πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου. Από Πέμπτη έως Κυριακή στο θέατρο Σημείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved