Μαλού-Χουάν Ροντρίγκες: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους!
Exodos

Μαλού-Χουάν Ροντρίγκες: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους!

Μόλις δύο µήνες µετά τη γέννηση του γιου τους, η Μελίνα Κυριακοπούλου και ο γοητευτικός σύντροφός της Χουάν Ροντρίγκεζ έκαναν την πρώτη δηµόσια εµφάνισή τους, αφιερώνοντας τη βραδιά µόνο στους δυο τους. 

Από την ηµέρα που ήρθε στη ζωή ο πρίγκιπάς τους, η όµορφη τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της. Η καθηµερινότητά της είναι γεµάτη νανουρίσµατα, µπουκάλια µε γάλα, παιδικά γέλια και κλάµατα. Μια έξοδος, µόνο για δύο, ήταν ό,τι έπρεπε. Οι δυο τους βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν µε τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολας και του Στέλιου Ρόκκου σύμφωνα με τη real.
Τα βλέµµατα όλων στράφηκαν στην όµορφη νέα µανούλα, η οποία όχι µόνο έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυµοσύνης, αλλά δείχνει και πιο λαµπερή από ποτέ.
«Το ζευγάρι έφτασε στο νυχτερινό κέντρο λίγη ώρα µετά τα µεσάνυχτα. Η Μαλού ήταν συνεχώς χαµογελαστή, ενώ χαιρέτησε µε ιδιαίτερη χαρά µια παρέα από νεαρές κοπέλες που έσπευσαν να ευχηθούν να τους ζήσει ο γιος τους. Καθ’ όλη την παραµονή τους στο κέντρο, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και χαµογελαστοί», αποκαλύπτει θαµώνας του νυχτερινού κέντρου.
Ο γοητευτικός σύζυγός της, ο οποίος είναι µοντέλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα στοργικός και περιποιητικός µε τη Μαλού, η οποία τον αγκάλιαζε τρυφερά και του αφιέρωνε τα αγαπηµένα της τραγούδια από το ρεπερτόριο του Μαζωνάκη, της Πάολας και του Ρόκκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved