Ο Σταυρός του Νότου Plus υποδέχτηκε τον Απόστολο Ρίζο
Exodos

Ο Σταυρός του Νότου Plus υποδέχτηκε τον Απόστολο Ρίζο

Ο Σταυρός του Νότου Plus υποδέχτηκε τον Απόστολο Ρίζο στην μουσική παράστασή του με τίτλο "Σ' ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοϊζο".

«Για μένα, ο χρόνος του Μάνου Λοΐζου δεν ξεκινάει από τη γέννηση ή από τον θάνατό του, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκα μαζί του σε ένα δωμάτιο, με μια κιθάρα και την εφηβεία μου για οδηγό. Από τότε, δεν ήμουνα ποτέ ξανά μόνος» λέει ο Απόσοτλος Ρίζος για την παραστασή του στο Σταυρό του Νότου Plus.

Έτσι λοιπόν ο Απόστολος Ρίζος συναντά τον Μάνο Λοϊζο σ' ένα δωμάτιο ψάχνοντας το πρώτο αίσθημα των τραγουδιών όπως ακριβώς τη στιγμή που συντέθηκαν από τον δημιουργό τους. Τον Απόστολο συνοδεύουν δύο δεξιοτέχνες μουσικοί του κοντραμπάσου ενώ νέα μουσικά όργανα έρχονται για να φωτίσουν τα τραγούδια του Μάνου: τζουράς, πλήκτρα, τρομπέτα, κιθάρες και η φυσαρμόνικα του Απόστολου, λούπες και ψηφιακές πινελιές. Η παράσταση του Απόστολου Ρίζου - “Σ’ ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοίζο” διανθίζεται με ανέκδοτο υλικό και ηχογραφήσεις από το προσωπικό αρχείο του Μάνου Λοΐζου, με την ευγενική παραχώρηση της κόρης του, Μυρσίνης Λοΐζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved