Σφραγίστηκε το μαγαζί οπού τραγουδάει ο Θέμης Αδαμαντίδης
Exodos

Σφραγίστηκε το μαγαζί οπού τραγουδάει ο Θέμης Αδαμαντίδης

Δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όσους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού

σχεδίαζαν να διασκεδάσουν στο γνωστό κέντρο North Live Stage όπου εμφανίζονται ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Ανδρέας Στάμος, αφού θα βρουν την πόρτα του κλειστή. Το κέντρο των βορείων προαστίων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, θα παραμείνει κλειστό έως ότου αποκατασταθούν οι ελλείψεις που εντοπίστηκαν στο σύστημα πυροπροστασίας από τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς.

Οι ελεγκτές του δήμου επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο για να ελέγξουν τον φάκελο πυροπροστασίας. Οπως διαπίστωσαν, υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις σε αυτόν, όπως και στα πιστοποιητικά της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρέθηκαν πυροσβεστήρες ληγμένοι και άλλοι, που είχαν αλλοιωμένη γόμωση, δεν λειτουργούσαν κάποια από τα φώτα ένδειξης-σήμανσης προς την έξοδο κινδύνου, ενώ και αυτή δεν ήταν λειτουργική και εύκολα προσβάσιμη από το κοινό.

Επειτα από τον έλεγχο, το συνεργείο του δήμου σφράγισε το κατάστημα, το οποίο θα παραμείνει κλειστό ώσπου να αποκατασταθούν οι ελλείψεις και να πάρει το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία του με ασφάλεια για τους πελάτες και το προσωπικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved