Μαρινέλλα – Βιτάλη – Γλυκερία: Ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους
Exodos

Μαρινέλλα – Βιτάλη – Γλυκερία: Ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με πολλές παρατάσεις και αλλεπάλληλα sold out ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις

της Μαρινέλλας με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία και τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» στο ΓΚΑΖΙ LIVE με μια τελευταία παράσταση την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Με τραγούδια καρδιάς, τραγούδια μιας μουσικής διαδρομής που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση», χάρισαν απλόχερα στους θαυμαστές τους τις μεγάλες προσωπικές τους ερμηνείες αλλά και τα μεγαλύτερα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Λάμψη, γοητεία, ζωντάνια και κέφι από τρεις ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, τρεις μεγάλες φωνές, τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες - με την επιβλητική τους παρουσία να γεμίζει επί σκηνής χάρισαν μοναδικές στιγμές μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους, σε μια μοναδική μουσική παράσταση που απογείωσε και απογειώθηκε.
Η «Γυναικεία υπόθεση» έγινε υπόθεση όλων μας.

Πολλοί αγαπημένοι τους φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες τις τίμησαν με την παρουσία τους για άλλο ένα Σαββατοκύριακο. Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Καίτη Γαρμπή, ο Τάκης Ζαχαράτος με τον θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, η Θωμαή Απέργη, ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, ο Χρύσανθος Πανάς, η σχεδιάστρια μόδας Levinia Konyalian με τον Δημήτρη Καραμήτο και πολλοί άλλοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν.

Η δική τους «Γυναικεία υπόθεση» θα μείνει στην ιστορία γιατί η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία δηλώνουν απερίφραστα, «τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, σας τραγουδάμε δεν σταματάμε και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved