«Χτυποκάρδια στα θρανίο» με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Exodos

«Χτυποκάρδια στα θρανίο» με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου με πρωταγωνιστές το θρυλικό ζευγάρι του ελληνικού θεάματος Αλίκη ΒουγιουκλάκηΔημήτρη Παπαμιχαήλ, μεταφέρεται σε μία παράσταση υπερπαραγωγή, με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Τα ερωτικά και σχολικά καμώματα της μαθήτριας Λίζας Πετροβασίλη, πλαισιωμένα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια “Τικ Τακ”, “Καροτσέρη”, “Χόρευε Τουίστ”, “Σ αγαπώ”, “Τα νιάτα” κ.α. θα αναβιώσουν στο Θέατρο Ήβη τον Οκτώβριο μία εποχή αθώα, ξέγνοιαστη και αισιόδοξη που λατρεύτηκε από γενιές.

Πενηνταπέντε χρόνια μετά όλοι γνωρίζουν και αγαπούν την ιστορία της μαθήτριας, που όταν μία μέρα είναι αδιάβαστη, προσποιείται την άρρωστη για να αποφύγει το σχολείο. Ο γιατρός που καλείται απ τους ανήσυχους γονείς της να την εξετάσει, πείθεται να μην αποκαλύψει το ψέμα της, αλλά την ερωτεύεται και πολύ σύντομα παντρεύονται. Ο γάμος τους και ο μήνας του μέλιτος είναι ονειρικοί αλλά πολύ σύντομα η Λίζα νοσταλγεί το σχολείο και τις συμμαθήτριές της και έτσι αποφασίζει να επιστρέψει κρυφά στα θρανία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved