Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η συναυλία- αφιέρωμα στην Ζωή Κουρούκλη
Exodos

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η συναυλία- αφιέρωμα στην Ζωή Κουρούκλη

Τρεις μέρες μετά τον θάνατό της Ζωής Κουρούκλη, πραγματοποιήθηκε η συναυλία που ήταν αφιερωμένη στην τραγουδίστρια.

Ο θάνατός της δεν άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών και των κοριτσιών της, αφού ήταν επιθυμία της.

Μέσα σε έντονο συγκινησιακά κλίμα και με την παρουσία πλήθους θαυμαστών της, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία – αφιέρωμα στην πορεία της σημαντικής τραγουδίστριας της δεκαετίας του ’60 Ζωής Κουρούκλη, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πρωτομαγιά, σκορπώντας ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Στο κατάμεστο στάδιο «Σπύρος Λούης» και παρουσία των δυο παιδιών της, Κατερίνας και Ίρις Καλφοπούλου – Κουρούκλη, ταξίδεψαν όλοι μέσα από τις μοναδικές μελωδίες της αξέχαστης Ζωής Κουρούκλη αποχαιρετώντας για πάντα την αξέχαστη ερμηνεύτρια.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη αποχαιρέτησε την Ζωή Κουρούκλη, φανερά συγκινημένος τονίζοντας ότι,

«Το Μαρούσι και μαζί όλη η Ελλάδα αποχαιρετούν σήμερα την Ζωή. Μια μεγάλη και σημαντική ερμηνεύτρια της χώρας μας η οποία μέσα από τα τραγούδια της μας χάρισε σημαντικές στιγμές και άφησε ανεξίτηλα το αποτύπωμα της στο ελληνικό τραγούδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα», κατέληξε ο κ. Πατούλης, ενώ ως ένδειξη τιμής και προσφοράς για την μεγάλη ερμηνεύτρια απέδωσε στις κόρες της τιμητική πλακέτα.

πηγή φωτογραφιών: ndp, papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved